Стрілянина у центрі Києва серед біла дня. Відео

| Кримінал | Автор: Web admin

Кадр з відеоКадр з відео

25 січня столичні поліцейські отримали інформацію про те, що біля однієї із фінансових установ у центрі міста невідомий здійснив постріл з автомата. Одразу на місце прибули спецпризначенці та слідчо-оперативна група.

Попередньо встановлено, що представники охоронної фірми зайшли до приміщення банку, де у цей час перебувала група невідомих осіб.

Між працівниками охорони та незнайомцями виник конфлікт, тож у подальшому на вулиці представник служби охорони здійснив кілька пострілів вгору. Внаслідок інциденту ніхто не постраждав.

Шістьох активних учасників конфлікту доставлено до районного управління поліції. Слідчі Шевченківського управління поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України – хуліганство.

В Киеве произошла перестрелка

Коментар: Іван Вигівський начальник ГУНП у м. Києві

1,0 1 -1 2
Коментарів (5)

  • Похоже, мент не знает, что такое автоматическое оружие. И много чего другого тоже не знает...

  • 26.01.2022 14:22
    #
    - 0 +

    Що це за чеченець з автоматом???

  • 26.01.2022 20:35
    #
    - 1 +

    Останнє відео цікаве. Десь на 1:15 "після цього представник охоронної фірми дістав зарерєстровану на нього АВТОМАТИЧНУ зброю...". А хіба так можна???

  • "До автоматичної зброї належать: автоматичні пістолети, пістолети-кулемети, автомати, кулемети, автоматичні гвинтівки (карабіни), гранатомети й автоматичні гармати."


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати