У США озброєна жінка застрелила чоловіка, який відкрив стрілянину по людях на вечірці

| Самооборона, За кордоном, Жінки та зброя | Автор: Web admin

На місці подіїНа місці події

Жителька США застрелила чоловіка, який відкрив вогонь із напівавтоматичної гвинтівки по групі людей у місті Чарльстон у Західній Вірджинії, передає ВВС.

37-річного Денніса Батлера, який мав велике кримінальне минуле, було вбито після нападу на групу з приблизно 40 людей, які брали участь у святкуванні випускного вечора. Представник поліції Тоні Хейзлетт сказав, що швидка реакція жінки врятувала життя людей і, можливо, запобігла масовій стрілянині.

Батлер проїжджав повз цей район раніше в середу ввечері, коли його попередили, щоб він пригальмував, бо там грали діти. Він повернувся, озброєний гвинтівкою типу AR-15 та відкрив вогонь зі свого автомобіля по випускниках біля будівлі житлового комплексу Vista View.

Представник поліції Тоні ХейзлеттПредставник поліції Тоні Хейзлетт

Хейзлетт заявив на прес-конференції, що жінка, яка відкрила вогонь у відповідь, не мала жодного досвіду роботи в правоохоронних органах. Її особистість не було встановлено.

"Вона просто член суспільства, яка законно носила зброю. І замість того, щоб тікати від загрози, вона вступила в бій із загрозою та врятувала кілька життів", - сказав він.

Жінка залишилася на місці події після стрілянини та співпрацювала зі слідчими. Звинувачення проти неї висуватись не будуть, додали в поліції.

За словами поліції, Батлера було знайдено мертвим на місці події від множинних вогнепальних поранень. Хейзлетт додав, що поки що неясно, як Батлер отримав зброю - за законом він не мав права носити її як засуджений злочинець.

* * *

Стати членом УАВЗ

Допомогти УАВЗ

Web admin Автор: Web admin11226,1 Переглядів: 678 , Коментарів: 2 - 5 +
1,0 1 -1 5
Коментарів (2)

  • 30.05.2022 14:53
    #
    - 7 +


    Велика подяка инструктору той пани.
    Тот незнакомый инструктор научил ее правильно принимать решение, не боятся стрелять в плохих парней, точно стрелять и быть уверенной в себе.

  • 30.05.2022 18:25
    #
    - 7 +

    Ещё одно доказательство того факта, что никакие "грозные запреты" на оружие - нисколько не мешают типам с криминальными наклонностями и намерениями, приобрести оружие!...
    Все эти "запреты", лишь лишают законопослушных граждан, эффективных средств самообороны и способствуют расцвету "чёрного рынка" оружия!...
    Похоже, что в тексте - имеется неточность:-"Жінка залишилася на місці події після стрілянини та співпрацювала зі слідчими.", хотя в предыдущем абзаце говорится:-"Її особистість не було встановлено."....Может было бы правильней сказать:-"Героїня цього інціденту - побажала зберегти своє інкогніто."....


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати