Чернівецькі патрульні затримали водія з предметами схожим на зброю

| Силові структури | Автор: Web admin

Вилучені предметиВилучені предмети

Чернівецькі патрульні відрапортували про "затримання небезпечного злочинця".

Днями, патрульні зупинили автомобіль Ford Sierra водій якого порушив правила дорожнього руху. Спілкуючись з 26-річним керманичем, інспектори помітили, що він помітно нервує.

З документами та водійським посвідченням усе було в порядку.

Під час поверхневої перевірки, поліцейські виявили у буковинця предмети схожі на зброю. Патрульні викликали слідчо-оперативну групу та вибухотехнічну службу для встановлення всіх обставин події.

Вилучені предметиВилучені предмети

Озброєний водій: буковинські патрульні викрили порушника

* * *

Стати членом УАВЗ

Допомогти УАВЗ

1,0 1 -1 1
Коментарів (5)

  • 03.06.2022 17:06
    #
    - 6 +

    в черговий раз піліція зганьбилась імітацією "роботи"... скільки можна оформляти весь цей спортінвентар(в даному випадку страйкбольна "граната" "ПІРО-5" з крейдяною чи зерновою начинкою) чи побутовими господарськими інструментами(хоч якась бутафорська але все-таки сокира а не гранатомет)? це на ось це йдуть наші податки?!?

  • 04.06.2022 10:32
    #
    - 6 +

    О, тепер страйкбольні пластикові гранати у нас зброя? А оце позорище сраламазалаліпила я взагалі коментувати не буду.

  • 06.06.2022 17:21
    #
    - 1 +

    Ще і на фото криворукі поліцаї невдало приховали маркування стрекбольної пукалки в вигляді гранати) Ганебна ганьба( Краще б міністр Монастирський розповів би, як він призначав в Мелітополі поліцаїв-зрадників і скільки брав хабаря за такі призначення(((

  • 06.06.2022 19:27
    #
    - 0 +

    Я похлопаю)))))

  • 10.06.2022 11:46
    #
    - 1 +

    Як то кажуть: "на безриб'ї і рак -риба", не спіймали справжнього злочинця, то хоч таким відзвітуємо! Ганьба таким недолугим "правоохоронцям". Страйкбольна петарда "ПІРО-5" і недосокира у стилі зомбоапокаліпсису це вже є дуже небезпечна зброя! А як же ж заклик знищувати орків будь-якою зброєю під час воєнного стану? Може вже і зубочистки під забороною?... "Браво"!


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати