Зреагували миттєво - у Вінниці відвідувачі кафе відібрали пістолет у п'яного молодика. Відео

| Кримінал | Автор: Web admin

Ілюстративне фотоІлюстративне фото

Подія сталась 23 грудня в одному з кафе Вінниці, по вулиці Київській. Чоловік прийшов у заклад, кілька годин вживав алкоголь. Згодом почав лаятись, поводитись агресивно та кидатися на відвідувачів.

Потім правопорушник дістав пістолет, підійшов до сусіднього столика та спрямував зброю в напрямку одного з присутніх.

Хлопець разом з іншими відвідувачами миттєво відреагував на погрозу зловмисника. Пістолет відібрали та утримували до приїзду поліцейських.

Приклав пістолет до голови відвідувача кафе: вінницькі поліцейські затримали хулігана

Прибувши на виклик, правоохоронці затримали правопорушника. Ним виявився раніше судимий житель Херсонської області. Чоловіка помістили ізолятора тимчасового тримання у процесуальному порядку.

У нього вилучили зброю та направили її на експертизу. За попередніми даними, це був стартовий пістолет.

Слідчими розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України – хуліганство. Стаття передбачає покарання: до 7 років позбавлення волі.

Зловмиснику повідомили про підозру та направили клопотання до суду щодо обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

* * *

Стати членом УАВЗ

Допомогти УАВЗ

1,0 1 -1 3
Коментарів (2)

  • 28.12.2022 20:17
    #
    - 2 +

    Ну что, принят закон о оружии, самообороне, легализации...А ведь обещали осенью, или до Нового года принять его.Коррупция непобедима, все что угодно, как угодно, автоматы с машин - на, убивать врагов внешних-пожалуйста, а вот "короткостовол" иметь, ну никак разрешить не хотят, ровно как и с нормальной расстаможкой машин и.т.д И все это на фоне кровопролитной войны, с внешним ордынцем-агрессором, гибнут герои, защищая Украину, но Украинка не хочет ничего позитивного, для своего народа.

    • 28.12.2022 20:20
      #
      - 0 +

      Вот и задумаешься, а нужно ли, а поможет ли, а кто оценит....а коррупционеру похер.....


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати