США можуть надати Україні секретну військову допомогу

| Політики та зброя, Силові структури | Автор: Web admin
По-русски

США можуть надати Україні секретну військову допомогуСША можуть надати Україні секретну військову допомогу

В адміністрації президента США Барака Обами стали всерйоз розглядати можливість надання секретної військової допомоги Україні, оскільки там почали усвідомлювати, що поточний курс не працює і виставляє американців слабаками, пише The Daily Beast.

"Білий дім схиляється до постачання Україні озброєння для партизанської війни: імпровізованих вибухових пристроїв, мінометів, стрілецької зброї і гранат", - йдеться в статті.

Нагадаємо, 13 квітня директор ЦРУ Джон Бреннан зробив "таємний" візит до Києва. "Поїздка, в першу чергу, замишлялася як послання Путіну: йому час задуматися про сумну ймовірність того, що російське вторгнення на схід України може наштовхнутися на партизанську війну, настільки ж жахливу, як та, що виснажила радянські сили в Афганістані кілька десятиліть тому", - йдеться в статті.

Російська влада не залишила візит директора ЦРУ без уваги, зазначає видання. Вранці 15 квітня на сторінці російського прем'єра Дмитра Медведєва у Facebook з'явився запис про те, що народ України повинен "брати участь у формуванні сучасної української держави, заснованої на рівності народів та їхніх мов. Без танків і БТР. І без таємних візитів директора ЦРУ..."

У цьому може критися сприятлива дипломатична можливість, вважає видання: "Медведєв, можливо, відкриває двері для вирішення української кризи шляхом надання більшої влади на місцях східним, переважно російськомовним регіонам у рамках федеральної системи".

На думку видання, 17 квітня на зустрічі в Женеві держсекретар США Джон Керрі повинен промацати грунт, запропонувавши варіант федералізації: "Захід не зможе дізнатися, що приховано в рукаві у Путіна, поки не висуне конкретну пропозицію і не побачить реакцію".

Тим часом джерела видання в урядових колах повідомляють, що ніякі секретні військові операції не будуть проводитися, якщо Путін не стане прибирати до рук те, що йому не належить. "Нарешті йому є над чим подумати", - підсумовує газета.

1,0 1 -1 6
Коментарів (17)

  • 17.04.2014 12:45
    #
    - 7 +

    Видимо, не такая уж эта помощь и секретная, раз мы об этом читаем :)
    Самая лучшая помощь - невозвратная финансовая. Пускай своими инвестициями сделают из Украины что-то типа Южной Кореи или Сингапура, тогда и Кубань с Крымом к нам присоединились бы.
    ic.pics.livejournal.com - Южная и Северная Кореи - вид из космоса, Сингапур - www.lucky-tour.com.ua

    • 17.04.2014 19:05
      #
      - 2 +

      Фотки просто бімба і мушу з Вами погодитись, лише стрімкий економічний розвиток може заспокоїти східняцький люмпен від вбитих їм в голови думок про федералізацю (слово значення, якого вони не розуміють і навіть вимовляють з труднощами). Але в даний момент нам просто необхідна військова допомога. Оскільки сьогоднішнє керівництво держави, недолуге і дибільне, а може і взагалі працює на ворога, враховуючи їхню вчорашню "СТРАТЕГІЧНУ ХИТРІСТЬ" по здаті ворогові БТРів. Бачу єдину надію на захист наших територій створення потужного народного ополчення, добре розгалуженою мережею невеликих диверсійних груп. Для цього потрібна американська зброя і бажано інструктори. Якщо таке ополчення почне ефективно діяти, почне діяти і наша армія. Якби в Криму місцеві почали оборонятися влада змушена була б почати бойові дії по захисту територій.

    • 23.04.2014 11:53
      #
      - -1 +

      www.pravda.com.ua - первая ласточка

  • 17.04.2014 13:45
    #
    - 4 +

    А вообще, если уж по большому счету то в случае очередных анексий, для нас единственный выход это именно партизанщина.
    Мы не Швейцария, за 3 часа не сможем мобилизовать 1.5 миллионную армию обученную армию, поэтому нам только по лесам прятаться, выводить из строя технику, да снайперить помаленьку.

    • 17.04.2014 15:50
      #
      - 3 +

      Причем если бы даже просто каждый сотый мужик в возрасте от 20 до 50 завалил одного путлеровского зеленого человечека от российской армии остался бы один пшик. Но для этого нужно иметь боевой ствол

      • 17.04.2014 16:02
        #
        - 0 +

        Не соглашусь, в российско армии служат такие же пацаны как и у нас. Да, их лучше учат, да, у них лучше обеспечение и ресурсы. Они, всё таки братский народ, нельзя их ненавидеть
        Но защищаться мы ОБЯЗАНЫ, и если будут жертвы, оправдываться глупо: они к нам пришли воевать, а не мы к ним.

  • 17.04.2014 17:05
    #
    - 0 +

    Так куда приходить за этой пресловутой помощью ?
    Адрес в студию.

  • 17.04.2014 17:58
    #
    - 0 +

    Новий тип пайків? Замість кока коли сало?

  • 17.04.2014 18:05
    #
    - 4 +

    "никакие секретные военные операции не будут проводиться, если Путин не станет прибирать к рукам то, что ему не принадлежит"

    Крым уже не в счет?! Странно...

  • 17.04.2014 19:52
    #
    - 2 +

    В Києві мисливці і бажаючі захищати батьківщину вже організувались на групи і розприділили територію кругом Києва що у випадку чого вони знають кому куди йти. Думаю це непогано небуде паніки і хоть якась організація, МОЛОДЦІ

    • 17.04.2014 20:32
      #
      - 0 +

      Где информацию получить по Киеву?

      • 17.04.2014 20:34
        #
        - 0 +

        Мій брат живе в Києві і розповів

        • 17.04.2014 21:59
          #
          - 0 +

          Ничего об этом не сышал

          • 17.04.2014 22:01
            #
            - 1 +

            Наприклад: У Львові теж зараз будуть організовувати партизанскі загони на базі "Народна гвардія" а не національна гвардія

          • 18.04.2014 18:00
            #
            - 0 +

            Мужикт може трохи шифруються

  • 18.04.2014 13:27
    #
    - 3 +

    Всі ці балачки ні до чого не призведуть. Потрібна реальна військова допомога: ПЗРК, сучасна військова техніка, прилади нічного баченння та інше. Все це вкупі з реальним обвалом цін на нафту та виключенням Росії з доларової зони на протязі тижня ставить Путіна та кремлепутів на місце і знімає проблему військової загрози з боку "братської країни". Поки що особисто я бачу, що Україну планомірно зливають під прикриттям гучних заяв, імітації законотворчої діяльності в Раді та нібито дипломатичних перемог.

    • 18.04.2014 18:01
      #
      - 0 +

      А що ми тут можемо вдіяти :(


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати