За стрілянину біля Єврейського музею в Брюсселі затримали сирійського ісламіста

| За кордоном, Кримінал | Автор: Web admin
По-русски

За стрілянину біля Єврейського музею в Брюсселі затримали сирійського ісламістаЗа стрілянину біля Єврейського музею в Брюсселі затримали сирійського ісламіста

У Марселі затримали французького громадянина Мехді Неммуша, котрого підозрюють у вбивстві чотирьох осіб біля Єврейського музею в центрі Брюсселя.

Із собою 29-річний француз мав автомат Калашникова і пістолет. Слідчі вважають, що саме з цієї зброї було вбито людей у Брюсселі.

Разом із тим в сумках чоловіка знайшли елементи одягу, які схожі на ті, що були на стрільці. Також правоохоронці з'ясували, що Мехді приїхав на південь Франції з Бельгії.

Варто зазначити, що Мехді Неммуш вже звертав на себе увагу французьких спецслужб. Річ у тім, що в 2013 році він воював у Сирії на боці ісламістів.

Нагадаємо, що трагедія біля Єврейського музею сталася 24 травня. Невідомий розстріляв чотирьох людей з автомата Калашникова. Троє загинули на місці, ще одна людина померла в лікарні. Скориставшись панікою, злочинець встиг сховатися.

Коментарів (3)

  • 03.06.2014 20:19
    #
    - 0 +

    А шмотье свое и стволы его что, жаба задавила выбросить?
    Ну точно, если бог хочет наказать человека, то он лишает его разума.
    Полиция молодцы - задержали гада.

    • 04.06.2014 06:04
      #
      - 1 +

      Просто у него в голове вместо мозгов ислам. Поэтому логику ждать трудно.

  • Вот они, плоды европейской толерантности и мультикультуризма. Почему сирийский исламист вдруг стал гражданином Франции?


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати