З чиказького депо невідомі викрали партію штурмових гвинтівок

| Нелегальна зброя, За кордоном | Автор: Web admin
По-русски

Smith&Wesson M&P15 SportSmith&Wesson M&P15 Sport

У штаті Іллінойс, ймовірно між 3 і 6 травня, з вантажного контейнера в чиказькому депо було вкрадено 13 гвинтівок Smith & Wesson M&P15 Sport, вартістю $ 709 кожна.

Підозрювані на втіках, але ATF, разом із чиказькою поліцією та Національним фондом кульової стрільби, назначили винагороду в $ 10,000 за інформацію про гвинтівки і сподіваються, що такий стимул допоможе впіймати злочинців.

$10,000 reward for rifles stolen from Chicago rail yard

Гвинтівки були призначень для ліцензованого продавця зброї в штаті Міннесота. У контейнері знаходилися 50 гвинтівок з магазинами на 30 набоїв, та вкрадено було лише 13 штук.

«Іноді трапляється так, що вагони грабують. У них могло бути все, що завгодно, проте так сталося, що злодії натрапили саме на партію зброї» – сказав представник ATF Том Агерн.

«Наразі ми опитуємо людей, перевіряємо, чи немає у когось інформації щодо місцезнаходження зброї. Враховуючи ту кількість злочинів із використанням зброї у нашому районі, ми просто зобов'язані повернути ці гвинтівки. Сподіваємося, нам це вдасться» – додав він.

Коментарів (2)

  • 04.06.2014 11:44
    #
    - 1 +

    "Smith & Wesson M&P15 Sport, вартістю $ 709 кожна"
    Шоб я так жил! Сколько у нас сейчас такая винтовка стоит в оружейных магазинах? $3000-4000? И это если найдешь... А найти, насколько я знаю, не реально.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати