Найближчим часом в Україні армія правоохоронців буде в три рази більше збройних сил

| Силові структури | Автор: Web admin

Українська арміяУкраїнська армія

Про скорочення української армії на десятки тисяч осіб, у найближчі 5 років, повідомило Міноборони, якраз напередодні святкування Дня захисника Вітчизни.

Поки кількість військових в Україні зменшується, кількість правоохоронців - збільшується.

Зараз в Україні налічується близько 180 тис. військовослужбовців і близько 300 тис правоохоронців. У той же час, в тій же сусідній Польщі правоохоронців на кожну тисячу громадян майже в два рази менше.

Найближчим часом в Україні армія правоохоронців буде в три рази більше збройних сил

1,0 1 -1 2
Коментарів (2)

  • 26.02.2013 18:52
    #
    - 3 +

    И эти 300 тысяч кушают из нашего кармана. Зачем их столько?

  • 26.02.2013 19:56
    #
    - 1 +

    Армія в основному призначена була для ведення війни на відкритій місцевості, з великими силами ворога. При наявності сучасних високоточних озброєнь масового знищення, безпілотних та переносних збройних систем здатних знищувати наземну та повітряну техніку. Потреба у чисельній армії поступово відпадає.
    Зараз бойові дії поступово переносяться у міста і населені пункти де використання важкої військової техніки великого результату не дає, якщо нема потреби знищити поселення повністю. До бойових дій у містах більш пристосовані підрозділи спецназу, зараз їхню функцію на себе перебрав спецназ МВС.

    А от чисельна армія міліції як і раніше за часів СРСР призначена виключно для тримання у покорі місцевого населення, та для придушень акцій протесту.

    Лише незначна частина підрозділів міліції насправді бореться з кримінальними елементами їх мало і вони не взмозі забезпечити населенню належного рівня безпеки.

    Тому вихід тільки один, повернути право на короткоствольну зброю кожному психічно здоровому громадянину. І не просто право на зберігання, але й на використання.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати