Зброя та безпека в Україні

| Силові структури, Амуніція та боєприпаси, Полювання | Автор: Людмила Куливар

Зброя та безпека – 2014Зброя та безпека – 2014

В складний для України час особливо актуальним постає питання зброї як засобу оборони держави, так і засобу захисту й безпеки пересічного громадянина країни. Нині зброя користується підвищеним попитом та викликає особливий інтерес не тільки у силових структур, аматорів, професіоналів, колекціонерів, а й у людей, котрі раніше навіть і не замислювались про неї. Все це зумовлює багато питань, дискусій та різнобічних поглядів на тему зброї і безпеки людини та нації в цілому.

Саме найактуальнішим питанням цієї теми й присвячена ХІ Міжнародна спеціалізована виставка засобів захисту, озброєння і спецтехніки «Зброя та безпека – 2014», що проходитиме з 24 по 27 вересня на території Міжнародного виставкового центру на Лівому березі.

На виставці будуть представлені новинки спеціальної та військової техніки, озброєння, обмундирування та транспорту, спеціальних технічних засобів зв'язку та захисту інформації, охорони кордону, оптико-електронні прилади для силових структур, усі види обладнання та аксесуарів для збройних сил і правоохоронних органів, спецодяг та фурнітура, гідроприлади та багато іншого.

Участь у виставці візьмуть більш ніж 70 вітчизняних і зарубіжних виробників та імпортерів продукції в галузі безпеки і озброєння: підприємства, що входять до складу концерну «Укроборонпром», АвтоКрАЗ, ІБІС, ПРАКТИКА НВО, Телекарт-Прилад, ТЕМП 3000, PROF 1 GROUP, МІКРОТЕК, ТАКТИЧНІ СИСТЕМИ, ТЕРМАЛ ВІЖН ТЕКНОЛОДЖІС, Пергам-Інжиніринг, LAHOUX OPTICS (Нідерланди), MKU (Індія), PRABOS, REDO s.r.o., Rescue Ltd (Чехія), POLISH CHAMBER OF NATIONAL DEFENCE MANUFACTURERS (Польща), яка виступає організатором польського павільйону, де представлять свою продукцію такі польські виробники як RADOM Sp. z o.o., AIR FORCE INSTITUTE of TECHNOLOGIE та інші.

Також учасником і партнером виставки є Державний концерн “УКРОБОРОНПРОМ” — державне об'єднання багатопрофільних підприємств оборонної промисловості України, які діють у сфері розроблення, виготовлення, реалізації, модернізації, ремонту та утилізації озброєння, військової і спеціальної техніки та боєприпасів.

Сподіваємось, що відвідувачі зможуть задовольнити свої потреби, інтереси, отримати необхідну корисну інформацію і відповіді на питання, а уряд країни і в подальшому сприятиме розвитку науково-технічного комплексу і зможе мобілізувати усі сили для протистояння сепаратизму і тероризму в державі для забезпечення територіальної цілісності та незалежності України.

Інформацію щодо виставки можна отримати на сайті та за тел: (044) 201-11-63.

Для членів УАВЗ та учасників програми "Прихильник" знижка 50%. Знижка надається по пред’явленню картки.

Выставка "Оружие и безопасность"

0,6 1 -1 5
Коментарів (7)

  • Встретимся на выставке. У нас будет большой стенд, мини курсы по пистолету (Сирт + электронная мишень) и продукция для скрытого ношения оружия, сумки рюкзаки от компании 9tactical.

    • 22.09.2014 13:58
      #
      - 0 +

      Самыйс большой не значит самый насыщенный и интересный. Но загляну :)

    • 22.09.2014 16:34
      #
      - 1 +

      А будет оружие для отстрела депутатов? И мишень сделайте в виде чиновника. Успех будет гарантирован.

  • 24.09.2014 14:29
    #
    - 0 +

    Со организаторы РУСКИЕ Твари! Я туда не пойду по Крым не вернут и не себут с нашей земли! и то потом 10 000 раз подумаю!

  • Был сегодня на этой выставке. Экспозиция неплохая, но можно лучше. Но организация - нет слов!!!!!!! На сайте МВЦ было сказано, что с 14.00 будет общий доступ. Пригласительного у меня не было. Пришел около 15.00 и простоял около кассы в ожидании продажи билетов до 16.55. А ведь на улице не май месяц и ветерок с Днепра еще тот. За это время запускали по пригласительным "своих" или "приближенных"? Не знаю как назвать! Турчинов приехал около 15 часов. Интересно, ему не икалось? Народ в очереди возмущался страшно. Хотя Турчинов здесь не причем. Но организаторам выставки и администрации МВЦ - большая жирная "двойка". Заботой о безопасности первых лиц страны этот дурдом не назовешь. Ведь во время пребывания в зале выставки Турчинова, Авакова, Гелетея народа в зале было достаточно много. И пускать по билетам стали, когда спикер еще не уехал. Так за каким, простите чертом, администрация МВЦ издевается над людьми? Короче,от организации выставки впечатление грустное и гнусное.

  • Кому интересно, наш фоторепортаж с места событий - www.travmatik.com


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати