Полторак візьметься за переозброєння армії

| Політики та зброя, Силові структури | Автор: Web admin
По-русски

Міністр оборони України Степан ПолторакМіністр оборони України Степан Полторак

Новий міністр оборони України Степан Полторак займеться невідкладним переозброєнням армії.

Про це заявив прем'єр-міністр Арсеній Яценюк.

"Міністр оборони зараз зайнятий невідкладним переозброєнням армії. Для Нацгвардії купили 1,5 тис. одиниць техніки. Також, я сподіваюсь, що будуть використані ті 18 млрд грн, які виділялися на оборонну доктрину", - сказав Яценюк під час відвідування Яворівського полігону у Львівській області.

З його слів, важливим є не лише переозброїти армію, а й підготовити солдат. Тому, Центр миротворчості Академії сухопутних військ ім. П. Сагайдачного, що знаходиться на Яворівському полігоні, має стати основою для підготовки військовослужбовців Збройних сил України.

"У мене буде розмова з нашими партнерами, зокрема з НАТО. Ви знаєте, НАТО відкрило 4 трастових фонди і я переконаний, що частка цих коштів і технічної допомоги повинна надійти сюди, в цей Центр, щоб наші військовослужбовці відповідали найвищим стандартам, зокрема і стандартам НАТО", - сказав прем'єр-міністр.

"Я покладаю великі надії на нового міністра оборони, на те, що він відповідально ставитиметься до кожного солдата", - підкреслив Арсеній Петрович.

Коментарів (3)

  • 21.10.2014 16:52
    #
    - 1 +

    Буде переозброювати Армію, але для мусаров вже купили техніку...

  • 21.10.2014 17:28
    #
    - 1 +

    Побачимо, що з цього вийде.

  • 21.10.2014 18:43
    #
    - 3 +

    Да наша армия воюет только благодаря волонтерам, но за пару дней до выборов решили, что пора и правительству что то сделать ;)


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати