За кого голосувати власникам зброї?

| Політики та зброя, Законодавство, Легалізація КНЗ | Автор: Георгій Учайкін

Георгій УчайкінГеоргій Учайкін

Брати по зброї, 26 жовтня ми всі з вами перетворимось на виборців і мусимо віддати свої голоси за ту чи іншу партію або кандидата. Саме тому, я вирішив поділитися з вами своїми думками з цього приводу.

Під час цих виборів ми з вами маємо перемогти у головному, в тому, що є зрозумілим та важливим для кожного з нас – нам потрібно законодавчо врегулювати обіг зброї в Україні. Ми як ніхто розуміємо, що саме наше право на зброю є тим фундаментом, на якому може бути побудована та Україна, в який ми хочемо жити.

Одразу хочу попередити – буду казати правду, незважаючи на те, що вона може не всім сподобатись.

Партії

Блок Петра Порошенка

Не занурюючись у персоналії, ставлю жирний мінус. Пояснюю чому – я не можу підтримати БПП, бо Президент України Петро Порошенко систематично ігнорує наші офіційні звернення щодо необхідності його персонального втручання в ситуацію, що склалася з обігом зброї в Україні.

Він не хоче виходити на діалог з багатомільйонною спільнотою власників та прихильників зброї. Чим він керується – ми розберемося згодом, а сьогодні БПП має отримати мінус.

Батьківщина

Змушений теж поставити мінус. Жодних офіційних заяв на тему необхідності законодавчого врегулювання обігу зброї в Україні від них не пролунало. Таке враження, що їх це не стосується.

Народний Фронт

Ставлю два мінуси. Можу пояснити чому два. На весні я особисто звертався до пана Авакова, який є одним з хед-лайнерів Народного Фронту, з проханням надати інформацію стосовно того, хто є власником нагородної зброї.

Нагородна зброя – це державна нагорода і на нашу думку країна повинна знати своїх “героїв”. Звісно, ми розуміли, що це складне питання, бо нагородили тисячі посадовців, депутатів та бізнесменів, але розраховували на притомну відповідь.

Цілком прогнозовано ми отримали негативну відповідь з посиланням на конфіденційність (!) такої інформації. Навіть повторне звернення одного з народних депутатів за нашим проханням до МВС не допомогло нам отримати цю інформацію. Нонсенс – люди отримують ДЕРЖАВНУ нагороду, а хто та за що – дізнатися неможливо.

Проте, коли пану Авакову треба було пропіаритись – він із задоволенням позував разом зі своїм радником Антоном Геращенко з руфером Мустангом, якого особисто нагородив пістолетом. Це звичайна політика подвійних стандартів, тому мінусів Народний Фронт від мене отримує аж два.

ВО Свобода

Тут все складніше. Мене, як і багатьох дратують витівки деяких свободівців, але є декілька але.

Свобода була єдиною фракцією у ВР сьомого скликання, яка підтримала нашу ініціативу з розробки законопроекту “Про цивільну зброю і боєприпаси”, причому зробила це офіційно та відкрито. Нам не вдалося за суто технічних причин зареєструвати наш законопроект, і в тому немає їхньої провини.

Наявність в співавторах нашого законопроекту Юрія Сиротюка, якого я особисто поважаю, а також те, що для Свободи зброярське законодавство – це базове питання, значить багато. Вони будуть голосувати, нікуди не подінуться. Тому впевнено ставлю Свободі плюс.

Самопоміч

На тему підтримки наших ініціатив мені вдалося більш-менш ґрунтовно поспілкуватися тільки з Семенченко. Під час майже двохгодинної розмови ми дійшли згоди та порозуміння, проте очікуваних офіційних заяв стосовно підтримки законопроекту ані з його боку, ані з боку партії не пролунало.

Я чудово розумію, що обережність – риса, яка найбільш притаманна саме цій політичній силі, але мені цього не зовсім достатньо. Думаю, що особисто Семен буде в подальшому нашим союзником, але позиція партії досі не відома. Проте це нові обличчя, яких сьогодні бракує, тому поставлю плюс з мінусом.

Громадянська позиція

Мені нема чого про них сказати. Поєднання з Демальянсом на мене теоретично могло б справити враження, проте відсутність будь-якої позиції по нашому питанню навіть не дозволяє зробити висновків. Ставлю мінус.

Правий сектор

Вони мені дуже подобаються, дуже! Я розумію, що в них ще не до кінця сформована політична складова та не вистачає досвіду саме політичної боротьби, але погодьтесь – вони заслуговують на повагу!

Я без вагань поставлю їм плюс за сміливість, патріотизм та відданість Україні, тим більше, що в програмі партії чітко зазначено конституційне право громадян України на володіння зброєю.

Але є дещо, чого я ніяк не можу зрозуміти.

Борислав Береза, для мене просто Слава. Щоб усім було зрозуміло – ми знаємо один одного понад 10 років. Разом ходили в один спорт-клуб, віталися та спілкувалися майже щодня, разом сиділи за одним столом, тобто мали нормальні чоловічі стосунки, але...

Я не вважаю себе відомою людиною, скоріше я людина, яку знають ті, хто цікавиться зброярським законодавством. Звісно не всі знають, проте знайомим точно відомо, чим я займаюся.

Дивує те, що на тему лібералізації зброярського законодавства зі мною говорило багато людей з ПС, але Слава не проявив навіть найменшої ініціативи.

Більше того, коли в розмові з Євгеном Лауером, який є одним із спікерів нашої Асоціації він сказав, що мене не знає, я був дуже здивований.

А 19 жовтня в телевізійній програмі Береза, з виглядом фахівця, повідомив, що не буде підтримувати наш законопроект, бо він поганий, а литовський – найкращій в світі, і саме його треба взяти за зразок. Звісно, в мене є певні підозри звідки ростуть ноги в цієї заяви, але сьогодні мова про інше.

Владислав Збаранський (керівник юридичної групи) коли це почув, ледь не луснув зі сміху.

Береза точно не знає про що говорить, бо не читав жодного закону про зброю. В литовському – ліміт 1000 набоїв на одного власника, заборонені ПНБ, ПБС та тепловізори.☺

Слава, якщо ти проаналізував закони багатьох країн та вважаєш, що українцям теж потрібен Закон про зброю, то чому ти це не зазначив у своїй передвиборчій програмі? Боїшся бабусь налякати? А голоси власників зброї тобі потрібні, чи соціологія для тебе важливіша за переконання?

Скажу чесно – протягом декількох місяців я намагався зустрітися безпосередньо з Ярошем, щоб проговорити всі можливі варіанти співпраці та підтримки ПС на виборах, проте зусилля посередників були марними.

Можливо хтось протидіяв з середини ПС, можливо зовні, а можливо по відношенню персонально до мене існують якісь настанови. Сьогодні це вже не важливо – з часом все стане на свої місця.

Отже мій висновок – Правий Сектор отримує величезний плюс, а Береза не менший мінус за популізм і непослідовність.

Всі інші партії не справили або не встигли справити особисто на мене враження. Це суб’єктивна точка зору, але вона моя. Принаймні я намагавсь орієнтуватися на розкручених, або на тих, хто має в програмі позицію саме по зброярському законодавству. Якщо когось не помітив, вибачайте – вас багато, а ми одні.

Мажоритарники

Я знаю багатьох, але симпатизую тільки двом з цілком зрозумілих причин.

Олександр Ольшанський – 223 виборчий округ (Київ, Шевченківський район)

Я знаю його вже 41 (!) рік. Ми виросли в одному дворі та товаришуємо все життя.
Не буду розповідати про те, що він відомий та успішний інтернет-бізнесмен і зробив дуже багато для розвитку цієї галузі в Україні.

Я розповім вам про те, що він є членом Української асоціації власників зброї з першого року її існування.

Він разом зі мною входить до складу Наглядової ради Асоціації та докладає усіх зусиль, щоб ми з вами отримали врешті-решт потрібне нам зброярське законодавство.
Олександр Ольшанський є співавтором нашого Законопроекту «Про цивільну зброю і боєприпаси» і я певен, що його потужні організаційні здібності стануть у нагоді саме в просуванні нашого Законопроекту в парламенті.

Тетяна Монтян – 212 виборчий округ (Київ, Дарницький район)

Так, нічого мені не кажіть, бо я все знаю сам. Тетяна складна, прямолінійна жінка, яка має власний погляд на, здавалося б, очевидні речі.

Проте вона професійна, послідовна, вперта та вміє грати в довгу. Ми познайомились з нею декілька років тому на якомусь ток-шоу на УТ-1.

Я намагався відбитися від нападаючих на мене опонентів – комуняк, регіоналів та социків. Таня допомогла мені закрити їм рота.

Наступного разу на 5-ому каналі, я зчепився з регіоналом Лук’яновим з приводу травматичній зброї і Таня знову прийшла на допомогу. Я й досі пам’ятаю її фразу – “Нам з Учайкіним не потрібні ваші травматичні пістолети, нам потрібні справжні”.

Вже пізніше ми остаточно з’ясували, що Тетяна підтримує законопроект власників зброї, про що вона відверто і офіційно повідомила.

Думає вона системно, фахово підходить до питань, якими переймається, і наш законопроект теж потрапив в її систему координат. У Верховній раді таких жінок просто не вистачає.

Ось в принципі все.

Хоча ні, є ще дещо, про що я повинен вам сказати.

Те, на що іншим країнам довелося витрачати десятиріччя, ми здолали за один рік. За цей рік Україна змінилася докорінно і все, про що ми говорили довгі роки стало зрозумілим більшості наших співгромадян.

В свою чергу змінилися і ми – з кола однодумців ми перетворилися у потужну, соціально-відповідальну, активну та виважену спільноту.

Українці зрозуміли, що саме на них лежить відповідальність за власне майбутнє, майбутнє дітей та своєї країни, але це неможливо без права громадян на захист свого життя та країни зі зброєю в руках.

Ми вже неодноразово пересвідчувались, що популісти та обіцяльники ніколи не виконують своїх передвиборчих зобов’язань.

Тому саме ми, озброєні та відповідальні члени суспільства, маємо покласти цьому край, продемонструвавши нашу єдність і вимогливість до тих, за кого віддаємо свої голоси.

Закликаю всіх власників зброї та людей, які поділяють наші погляди не потрапляти на гачки політтехнологів, а робити свій вибір, керуючись власними переконаннями. Ми маємо віддати наші голоси однодумцям або людям, які підтримують наші законодавчі ініціативи.

Зі свого боку, як голова наглядової ради Української асоціації власників зброї, я обіцяю, що ми докладемо усіх зусиль для того, щоб наша мета була досягнута.

Ми переможемо.
Слава Україні!

Щиро ваш,
Георгій Учайкін

1,0 1 -1 29
Коментарів (46)

  • 22.10.2014 17:12
    #
    - 1 +

    На рахунок Громадянської позиції, Анатолій Гриценко дав таку відповідь на запитання про леналізацію:

    >>В якому пріоритеті в "Громадянській позиції" питання легалізації вільного володіння короткоствольною вогнепальною зброєю і відповідно прийняття Закону України "Про зброю"?
    >>Анатолій Гриценко
    Рішення про вільне володіння вогнепальною зброєю – це питання виключної важливості.
    «Громадянська позиція» готова підтримати таке рішення, однак вважаємо, що у суспільстві має відбутися дуже і дуже серйозна, в тому числі і професійна дискусія з цього питання. Таке рішення треба приймати за умови його підтримки переважною більшістю громадян України.
    >>Останнє опитування соціологів показує, що такої підтримки ще не має. Більше того, на фоні війни ставлення людей до вільного володіння вогнепальною зброєю змінюється, причому в сторону зменшення цієї підтримки. Напевне люди відчувають небезпеку, загрозу, тож давайте разом організуємо серйозну і професійну дискусію, причому зробимо це уже після виборів, не зараз, щоб уникнути зайвого передвиборчого піару.
    press.liga.net

    • и опять звучит "ВІЛЬНИЙ обіг зброї", уже ж определились-нам нужен ЗАКОННЫЙ оборот и ЗАКОННОЕ право на оружие. Тягнибок, к сожалению, своими криками о "свободном владении оружием" перепугал и Турчинова и Авакова, и всех домохозяек страны((. Сиротюку своего партейнгеносе по губам бить надо за такую подмену понятий!!
      А так-таки да..."Свобода" и ПС наши союзники...да Ляшко бесноватый...но лучше уж ПС.

    • О 2007 році Гриценко отримав іменну вогнепальну зброю. В нього все добре. Навіщо йому зброя у людей?

      • 22.10.2014 18:47
        #
        - 1 +

        Якщо мисливець має гвинтівку, то що це означає що він не бажає щоб інші люди також мали гвинтівки? Це залежить конкретно від людини.

        На рахуно конкретно позиції Гриценка щодо зброї можите ознайомитись на його блозі:
        тиц blogs.pravda.com.ua
        www.pravda.com.ua blogs.pravda.com.ua
        Позиція Гриценка щодо зброї практично співпадає з позицією "Асоціації власників зброї". Єдине що коли під час Революції Гідності Гриценко закликав всіх власників легальної зброї (саме легальної, а не всіх хто її має на руках як дехто перекрутив) вийти на Майдан із зброєю, то навіть Георгій Учайкін вважав це занадто радикальним і закликав не піддаватись на провокації (щось подібно до того як закликали не піддаватись на провокації вояків в Крыму).

        • 23.10.2014 09:36
          #
          - 2 +

          Якщо мисливець має гвинтівку то йому по, так сказать, барабану чи інші люди мають гвинтівки. Теж саме і з Гриценком.

    • 22.10.2014 19:31
      #
      - 4 +

      Один до одного відповідь яку мені дали в штабі Порошенка перед виборами. Питання вивчають специалісти а в цілому не проти. Стандартна відмазка вони бояться власного народу. А самопоміч це на мою думку якісь імпотенти політичні.Вони самі толком не знають чого хочуть. Знов таки на мою думку окрім свободи нема за кого .

  • 22.10.2014 17:25
    #
    - 9 +

    Цікаву ситуацію спостерігаю: чим більш партія позиціонує себе як "ліберальна", тим проблемніше у них з питанням про зброю, хоча по суті, хто як не ліберали мають виступати за вільний доступ до зброї. А в нас за легалізацію зброї виступають радикальні партії

    • 22.10.2014 17:30
      #
      - 2 +

      Ліберали та демократи то закордоном, а в нас на жаль (поки що) олігархи та олігархи (за деяким виключенням).

  • 22.10.2014 18:27
    #
    - 1 +

    Пока шансы на то, что бы закон приняли не значительны, но это не значит, что необходимо останавливать борьбу...
    К сожалению население боится законно вооруженных людей которые смогут при необходимости за себя постоять, защитится от воров, убийц и насильников, им привычней, что бы ими помыкали надсмотрщики менты, что поделать рабская психология.
    Куда Вы бежите, там жене будет таких теплых бараков и сытной похлебки... кто о Вас позаботится если не будет хозяина?

  • 22.10.2014 22:01
    #
    - 0 +

    Где партия 5.10? Одна из целей партии заключается в том что - государством будет предоставлена возможность иметь у себя дома любое стрелковое оружие, для эффективной самозащиты от нападения! Чем больше будет наших последователей, тем быстрее мы воплотим это в жизнь! Присоединяйтесь!

    • 23.10.2014 11:37
      #
      - 2 +

      И сколько у вас "проходных" кандидатов ??
      2-3 ??
      На что партия рассчитывает?
      "Чем больше будет наших последователей, тем быстрее мы воплотим это в жизнь! " -это хоть порог преодолеть хватит??

      • 23.10.2014 12:33
        #
        - 1 +

        Питання в тому, що 5.10 це єдина партія, що взагалі говорить про справжню свободу - економічну і свободу від держави, що усе прагне контролювати. Тому по перше - партія звичайно ж, я впевнений, підтримає закон про зброю, а по друге - прийняти закон це тільки перший крок, для того, щоб народ зміг проходити всю процедуру дозвільну (навчання та сертифікація) та купити зброю - потрібні гроші. Тож тільки у багатого народу буде що і чим захищати.

        • 23.10.2014 14:26
          #
          - 1 +

          Говорить и делать -очень разные вещи.

          • 28.10.2014 13:26
            #
            - 0 +

            Зате інші нічого конкретного не обіцяють і нічого потім не роблять - і що з цього краще?

      • 23.10.2014 16:43
        #
        - -1 +

        Партия только в апреле зарегистрирована! Наша идея заражает все больше людей! Если вас это заинтересовало, вам это выгодно то прошу, а если вам ближе вила или стабильнисть, покращення, робочи мисця то тут уже простите!

      • 28.10.2014 13:34
        #
        - 0 +

        По місцевим я голосував за Олександр Ольшанського, і він теж, здається, не пройшов, годі голосувати за тих то пройде... Я голосував за ідею, і мені не буде соромно за мій вибір.

    • 23.10.2014 18:47
      #
      - 0 +

      Трохи нижче я дав опис одному гів*юку з ВАШОЇ партії. Так що приеднуватись навряд чи буду. До тогож за то що ВИ так запаскудили своїми ємблемами Київ і не тільки (асфальт, та стіни) вас потрібно зі списків у дільницях взагалі викреслити і усіх "партєйців" поставити на відмивання міста від вашого гидкого символу!

      • 23.10.2014 19:46
        #
        - -2 +

        Дайте нам 30 млн.$ и мы будем не на асфвальте и т.д агитировать, а на теле каналах!!

        • 23.10.2014 19:53
          #
          - 0 +

          Вызьміть у свого сопартійця гладкого! 3.10 хв. www.youtube.com

          • 24.10.2014 09:15
            #
            - -2 +

            Это не сопартиец, а глава партии ИМХО! А на видео он хорошо отшил охрану, она даже и не светилась потом... Так что если вы обижены чем то, то это ваши проблемы!

            • 27.10.2014 23:05
              #
              - 0 +

              Т.е. этому жирному можно ради понтов к музею ВОВ выбраться на своем ведре с гайками. И ментов застраивать своим депутатским мандатом? И это глава значит.
              Ясно все с вашей партией.

              • 28.10.2014 13:19
                #
                - 0 +

                Шановні! Я не розумію, чого ми тут гриземося. Нам потрібно об'єднуватись, а не сперечатись по різним дрібницям. Ці суперечки вигідні тільки олігархам. Так ні ніколи не побудуємо міцну і процвітаючу державу. В партії 510 є хороша ідея, і конкретні дії для її досягнення. Якщо вам здається, що ми десь в чомусь помиляємось, будь-ласка, ми готові до конструктивної критики, пропонуйте свої ідеї і рішення.

                • 28.10.2014 17:01
                  #
                  - 0 +

                  Использовать служебное положение, для себя любимого это как раз не мелочи. Это как раз то, против чего сейчас и разворачивается основная борьба. А ваш "глава" как раз и есть яркий пример того, против чего нормальные люди протестуют.
                  И это не спор, это протест.

                  • 28.10.2014 23:02
                    #
                    - 0 +

                    Смотрите, у Вас куча догадок, что там произошло с этим охранником, ни у меня ни у Вас нет достаточной информации чтоб понять, что там случилось. Или он дал взятку, или показал какую-то бумажку. Я точно знаю что в тот момент он был простим человеком, бизнесменом. У него не было в тот момент какой то должности, которой он мог для этого воспользоваться. Балашов опытный оратор, знает как отшить назойливую охрану с тупыми вопросами. Эта охрана и к нам, велосипедистам, вечно пристает, типа тут с велами низзя... И на этом видео Вы, по какой то своей, причине видите коррумпированного чиновника который осуществляет какое то страшное асоциальное преступление, и кидается понтами на право и на лево. А я вижу человека который пропагандирует электро-транспорт, и в частности делает обзор нового электромобиля в красивом месте. И я как велосипедист его в этом поддерживаю. Также не вижу ничего плохого в выборе места съёмки. Короче, Балашов нормальный мужик, а Ваша критика не конструктивна и не обоснована, имхо. А протесты бывают разные, например в зоне АТО протестуют против киевской хунты... Может лучше поговорим о том, что Вам нравиться?

                    • 30.10.2014 12:30
                      #
                      - 0 +

                      "Может лучше поговорим о том, что Вам нравиться?"
                      Я лучше скажу о том, что не нравится. Мне не нравится, когда мне советуют, что я должен видеть. Что якобы я увидел не то, что было на самом деле, хотя мои глаза и мой жизненный опыт вопиют прямо противоположное.
                      А вижу я зажравшегося буржуина решившего порисоваться своей новой тачкой стоимостью более $130 000, и для этого забравшегося на ней туда, куда въезд на авто ЗАПРЕЩЕН.
                      И НАСТОЯТЕЛЬНО ПРОШУ, не стоит мне рассказывать, что я не так все понял, и что та бумажка которую этот буржуин сунул в лапу продажному мусорку - это пригласительный на благотворительный вечер. И что этот момент, когда он эту бумажку сует в лапу менту из окна своего авто случайно потерли потом (вот жаль, что не сохранил видео!). И что на самом деле это "норм мужик", и прекрасный оратор, и член кружка юных любителей электротранспорта и т.п. Не надо. Это меня только раздражает.
                      P.S. Да и то что он на камеру умудрился вот так "пропиариться", тоже о многом говорит.

                      • 30.10.2014 13:16
                        #
                        - 0 +

                        Ну ладно, а у Вас есть ещё "любимые" персонажи, или Балашов главный повелитель тьмы? И ещё интересно каких политиков или общественных деятелей Вы считаете достойными нашего внимания.

        • 24.10.2014 09:16
          #
          - 0 +

          30 млн.$ і все? Може ще що потрібно - не соромтеся!

  • 23.10.2014 00:07
    #
    - 1 +
    • 23.10.2014 18:32
      #
      - 2 +

      Бачив одного з прихильників 5.10. Давав на лапу менту щоб заїхать на своїй дуже коштовній тачці під двері музею ВОВ. Нажаль власник роліка вже потер те місце де гаець на лапу бере. Але початок "спілкування" дуже добре це видно на 3.10 хв.
      Отака СВОЛОТА на 5.10...

      • 23.10.2014 18:33
        #
        - 1 +

        Вибачаюсь сам ролик www.youtube.com

        • 23.10.2014 18:34
          #
          - 3 +

          І ще мені не подобаеться що ті потвори з 5.10 обмалювали і спаплюжили своїм поганючим символом усе місто.

          • 24.10.2014 12:09
            #
            - 0 +

            Це не прихильник, це голова 5.10, і як Ви кажете, ця сволота, єдиний хто йдучи на вибори має конкретні цілі і способи їх досягнення. А саме зробити українців багатими, прибравши корупцію, яка зросла на складній податковій системі. Що до розмальованого міста, так, винуваті, але де партії, що складається з підприємців малого бізнесу, взяти ~4 ляма на біг-борди, і теле- радіо- ефір... Все місто помальоване, а ще багато хто не знає що таке 5.10...

            • 27.10.2014 23:07
              #
              - 0 +

              Глава значит. Ясно. Скакун узнается по походке...

              • 27.10.2014 23:11
                #
                - 0 +

                Данко! Нирки рви - вони горітимуть.

  • 23.10.2014 10:58
    #
    - 0 +

    Якщо наша армія будуватимося за Ізраілсько_Швейцарською моделями, тоді багато питань по володінню зброєю відпадуть самі собою.

  • 23.10.2014 11:14
    #
    - 5 +

    Хоч Монтян і хвора на всю голову, але інші "кондидади" хворі ще тяжче.

  • 23.10.2014 11:29
    #
    - 2 +

    как это ни странно, ожидал услышать совсем другое, но то что прочитал на 100% повторяет мои взгляды.

  • 23.10.2014 11:49
    #
    - 6 +

    На сайте ЦВК есть краткие программы всех партий. Это в открытом доступе - может посмотреть каждый. В программе ПРАВОГО СЕКТОРА записано стремление ЗАКРЕПИТЬ ПРАВО ГРАЖДАН на оружие В КОНСТИТУЦИИ, как в США, а не просто узаконить, путем принятия соответствующего юридического акта. Там еще много чего есть интересного, на мой взгляд, задекларировано. Например схема налогообложения явно "подсмотрена" у Геннадия Балашова, только немного изменена. Сразу оговорюсь я НЕ член партии "Правый сектор". Я, скорее "сочувствующий", как говорили раньше. Но, прочитав их программу, а также посмотрев множество сюжетов как и где воюет их ДУК в зоне АТО, я буду голосовать за эту политсилу их их мажоритарщиков.

  • 23.10.2014 14:48
    #
    - 0 +

    У нас в Голосеевском районе Киева от Правого сектора идет некто Панасюк Денис. Якобы тоже сотник Майдана, не путать с Парасюком Владимиром, который Януковича свалил.
    Так Денис пишет в своей программе "Внесення змін до Конституції щодо забезпечення права громадян на володіння зброєю", правда еще пишет про введение военного положения и много чего не сильно правильного. За кого голосовать - хз.

  • 23.10.2014 18:42
    #
    - 5 +

    Алексей Мочанов (4-й в списке партии "Украина - единая страна":

    ...
    Каждый психически нормальный гражданин Украины без наркологической зависимости должен иметь возможность приобрести короткоствол и иметь возможность себя защитить. Ходить в тир, тренироваться, учиться стрелять, сдерживать эмоции и агрессию, глупые и дурные мысли. А когда пройдёт курс отстрела - выйти на улицу уверенным в себе. и в своём весомом Аргументе Быть добру. Добро должно уметь себя защитить. Иначе нам зло - не победить...


    И далее: www.facebook.com

  • 24.10.2014 14:31
    #
    - 1 +

    Хватит уже пиарить этого Балашова с его 5.10. Знаю его так как он из Днепра. Мелкий жулик и проходимец и ничего больше. Его уровень это торговля в подземных переходах турецким ширпотребом и низкопробной (в основном также турецкой) ювелиркой! В общем такой себе персонаж кот Базилио из сказки про Буратино.

    • 27.10.2014 15:49
      #
      - 1 +

      Мне кажется, что Балашов уже давно перерос торговлю в переходах, и занимается совершенно другими делами... А вы тут, безосновательно, всякие глупости пишете о человеке который чего-то достиг, и что-то ещё хочет изменить в лучшую сторону для всех.
      Вспомните ещё, что за царя было...

      • 27.10.2014 23:49
        #
        - -1 +

        "...занимается совершенно другими делами... "
        Вот именно занимается не тем, что необходимо стране и обществу. Если я не прав опровергните меня. Если он успешный бизнесмен назовите какие конкретно успешные предприятия он поднял с нуля, сколько человек обеспечил работой?

        • 28.10.2014 10:14
          #
          - 0 +

          Покупка/продажа/строительство недвижимости это его бизнес, наверно при этом задействованы какие-то раб. места.
          То есть Вы считаете, что человек будет успешен и общественно полезен, только если будет лично организовывать рабочие места? И что рабочие места, это самое необходимое для нашей страны на данный момент?
          Та работы везде полно, проблема в том, что за эти копейки никто не хочет её выполнять. И тут мы опять приходим к проблемам в государстве, налогам, коррупции и нищете.
          Слышали о бедном рыбаке которому можно дать либо рыбу, либо удочку.
          Моё мнение, что общественно полезная деятельность Балашова заключается в:
          Воспитании в людях предпринимателей. Чтоб люди не сидели без работы, и не ждали пока добрый дядя им организует рабочие места.
          Постановка главных проблем нашей страны(бедность, коррупция).
          Определение способов их решения(упрощение налоговой системы до двух(5%с доходов и 10% соц., в пенсионный))) Коррупция не сможет существовать в таких условиях, а бизнесу станет выгодно работать в открытую. Появятся и официальные рабочие места, и нормальные зарплаты, и социальное обеспечение.
          Следование по пути решения этих проблем, и борьба с системой их породившей.
          Балашов, единственный, кто имеет желание, смелость и наглость в открытую об этом говорить и заниматься этим делом. Он очень социальный, и общественно полезный как никто другой. Зайдите хотя бы на его Ютюб канал, прислушайтесь...

  • 26.10.2014 08:55
    #
    - 0 +

    Щойно прочитав,швидше не було можливості.Впевнений що тепер зроблю правильний вибір.

  • 29.10.2014 22:16
    #
    - 1 +

    Посмотрел сегодня, кто прошел. Тоска...


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати