Були підписані контракти на постачання важкого озброєння для ЗСУ на 1 млрд гривень

| Військова зброя та техніка, Політики та зброя | Автор: Web admin
По-русски

Радник міністра також зазначив, що з початку антитерористичної операції Національною гвардією було закуплено понад 1200 машин та більше ніж 200 одиниць бронетехніки, серед якої танки, бронетранспортери та КрАЗи Cougar.Радник міністра також зазначив, що з початку антитерористичної операції Національною гвардією було закуплено понад 1200 машин та більше ніж 200 одиниць бронетехніки, серед якої танки, бронетранспортери та КрАЗи Cougar.

З 6 листопада були укладені контракти на постачання важкого озброєння для Збройних сил України на 1 млрд гривень.

Про це сьогодні на брифінгу заявив радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк.

"Після того, як Степан Полторак мінімізував бюрократичну складову... Лише за останній тиждень були підписані контракти на постачання важкої техніки та важкого озброєння для Збройних сил на 1 млрд гривень. І вже найближчим часом все це буде на передовій", – сказав він.

Однак Шкіряк не уточнив, яку саме техніку будуть закуповувати Збройні сили, посилаючись на нерозголошення цієї інформації.

З його слів, якість закупленої техніки найкраще на собі відчують окупаційні війська.

Радник міністра також зазначив, що з початку антитерористичної операції Національною гвардією було закуплено понад 1200 машин та більше ніж 200 одиниць бронетехніки, серед якої танки, бронетранспортери та КрАЗи Cougar.

Коментарів (2)

  • 13.11.2014 18:18
    #
    - 0 +

    "...І вже найближчим часом все це буде на передовій" -
    Якщо буде закуповуватись щось високотехнологічне, а не звичайні вантажівки вкриті шаром листової сталі, то мабуть буде потрібно провести навчання серед "користувачів"? Чи зразу на передову без усіляких...

    • 13.11.2014 21:08
      #
      - 2 +

      Ага будуть на передовій точно так як кугари які віддали просто так ОБСЄ


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати