Порошенко заявив про рішення відкласти проведення мобілізації

| Політики та зброя, Силові структури | Автор: Web admin
По-русски

Порошенко заявив про рішення відкласти проведення мобілізаціїПорошенко заявив про рішення відкласти проведення мобілізації

Президент Петро Порошенко заявив про ухвалення рішення відкласти проведення подальшої мобілізації – «не проводити і не оголошувати».

Про це президент України заявив у своєму вступному слові перед зустріччю з представниками фракцій коаліції ввечері 14 вересня.

«Мною прийнято рішення – в умовах фактичної релізації режиму припинення вогню – відкласти мобілізацію, не проводити і  не оголошувати. Сьогодні для цього з'явилися перші крихкі можливості. І використати зміни до бюджету,  у тому числі, для збільшення контрактної складової нашої армії», – зазначив Порошенко.

Як відомо, 5 вересня президент Петро Порошенко заявив, що це «перший тиждень, коли на фронті не стріляють і коли нарешті почали «працювати» Мінські домовленості».

«Ще гинуть у ДТП і по-іншому... але у боєзіткненнях, від обстрілів сьогодні не гинуть. І цей тиждень – тверда надія на те, що зусилля України, моєї команди, мої – забезпечити мир – дадуть нам можливість будувати нову державу», – заявив Порошенко.

Коментарів (5)

  • 15.09.2015 18:27
    #
    - 3 +

    Він майже учорашні новини недивився.Чи більше голосів набрати думає?

    • 15.09.2015 19:29
      #
      - 1 +

      А он, походу, уже вообще не думает, что говорит. Это уже даже не бед.

  • 15.09.2015 20:19
    #
    - 0 +

    а что с петицией ?
    этот. ..п.......с....е..........б.....х.....м.......собирается отвечать ?
    есть какая-то инфа ?

    • 15.09.2015 21:57
      #
      - 3 +

      По закону может тянуть с ответом до 24-го сентября. Уверен, он этой возможностью воспользуется в полной мере.

      А по теме статьи.. Ну так само собой все в духе Прорашенко. Враг как раз ослабевает. Московия перекидывает все больше войск и вооружений в Сирию. Как же ж не просрать такой шанс на победу? Это уже был бы не Прорашенко...


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати