Розформовані терористи ДНР масово збувають зброю

| Нелегальна зброя, Тероризм | Автор: Web admin
По-русски

Розформовані терористи ДНР масово збувають зброюРозформовані терористи ДНР масово збувають зброю

Підрозділ бойовиків ДНР, іменований "5 ОМСБР 1 АК ДНР" розформовується за наказом голови терористів Олександра Захарченка – і бойовики змушені поспішно розпродавати свою зброю задешево.

Про це повідомляє "Інформаційний опір", журналісти якого отримали дані від джерела на окупованій території.

"07.10.2015 командуванню "5 ОМСБР 1 АК ДНР" надійшов наказ Захарченка про початок роззброєння. Однак, бойовики мають намір саботувати цей наказ і пов'язують його появу з політичним рішенням керівництва РФ. У зв'язку з цим бойовики почали торгівлю вогнепальною зброєю.

Стихійний "розпродаж" набирає обертів, незважаючи на спроби керівництва "ДНР" і російських військових радників припинити це неконтрольоване явище. При перевірці в одному з підрозділів зазначеної бригади "комісія" бойовиків виявила недостачу близько 400 одиниць стрілецької зброї", - повідомляє джерело.

1,0 1 -1 5
Коментарів (8)

  • 13.10.2015 16:31
    #
    - 9 +

    К таким постам нужено прайс лист и номера контактов прикладывать. Потому что сознательные граждане и органы власти должны всячески способствовать скорейшему уменьшению количества вооружений на Донбасе.

  • 13.10.2015 17:37
    #
    - 7 +

    На OLX надо опубликовать.

  • уже всё на ss.ua опубликовано ;)

  • 13.10.2015 19:37
    #
    - 2 +

    "...і бойовики змушені поспішно розпродавати свою зброю задешево."
    Чудово - мабуть наближається "обвал цін"! Де саме відбудеться ярмарок? :-)

  • 14.10.2015 18:16
    #
    - 0 +

    Почему бы и не сбывать его в дырке? Происхождение пояснять не надо , пришел , оформил добровольную сдачу и зарегистрировал на себя , как они говорят без всяких справок от докторов и разрешений из местной " разрешаловки ".Все для " сограждан ".

  • 18.10.2015 23:00
    #
    - 0 +

    Зверніть увагу на деякі петиції, при бажанні підпишіть і поширте
    petition.president.gov.ua ,
    petition.president.gov.ua,
    petition.president.gov.ua ,
    petition.president.gov.ua ,
    petition.president.gov.ua ,
    petition.president.gov.ua ,
    petition.president.gov.ua ,
    petition.president.gov.ua ,
    petition.president.gov.ua ,
    petition.president.gov.ua ,
    petition.president.gov.ua ,
    і petition.president.gov.ua ,
    в яких народ вимагає прийняти чіткий закон який дозволить позбавляти громадянства у тому числі заочно за сепаратизм всіх рангів, з усіма витікаючими обставинами...
    Пропоную саме тепер для запобігання легалізації терористів подати до розгляду даний законопроект, люди підтримають, особливо бійці, волонтери, наші сім'ї...
    Люди, що звуть до нашої країни війська держави-агресора не можуть користуватись право обирати та бути обраним в органи влади, отримувати соціальну підтримку від держави, щоб дана людина автоматично попадала у списки осіб, яким заборонено займати державні посади, володіти зброєю(мисливською і нагородною), мати право власності на землю,отримувати візи для виїзду закордон, а також навчати дітей.
    Дані петиції не самоціль. Це засіб показати представникам «влади» чого хоче народ, а народ аж ніяк не хоче амністій, і нових «володарів-сепарів», мало хто вірить в силу петицій(я доречі також), але вказати волю нації ми повинні.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати