У Кривому Розі банда наркобарона відкрила вогонь у нічному клубі

| Нелегальна зброя, Кримінал | Автор: Web admin

У Кривому Розі банда наркобарона відкрила вогонь у нічному клубіУ Кривому Розі банда наркобарона відкрила вогонь у нічному клубі

У Кривому Розі в нічному клубі «Форсаж» сталася бійка зі стріляниною, внаслідок якої поранення отримали кілька відвідувачів закладу.

Як повідомив свідок події, кілька хлопців із пістолетами і битками увірвалися в клуб та почали стріляти по відвідувачах.

«25 жовтня близько опівночі на вул. Ватутіна, 31-д, банда місцевого наркобарона розстрілювала відвідувачів клубу «Форсаж», – повідомив свідок.

Він зазначив, що на відео камер спостереження видно кількох людей, які причетні до цього злочину. Унаслідок стрілянини деяких відвідувачів клубу було поранено.

«Тепер ці люди намагаються зам'яти питання в міліції і в них це, схоже, виходить. Тому величезне прохання викласти цей відеоролик із цим описом, можливо, це якось завадить зам'яти питання... Під час цього нападу постраждало багато простих людей, які в той момент відпочивали в клубі, зараз деякі з них перебувають у лікарні «Тисячка», – додав свідок.

У коментарі до оприлюдненої новини читач під ніком «Партія ветеранів Афганістану» повідомив ім'я ватажка банди.

Банда Стрижа расстреливает посетителей клуба Форсаж. Кривой Рог

«На відео «Стриж» – він же Стрижеус Дмитро, «Шопік» – він же Сергій Шаповалов. «Герої» відеокліпу дійсно понесли серйозні гроші в УВС пану Лютому (Валерій Лютий, колишній радник мера Харкова Геннадія Кернеса, призначений начальником криворізького міського УВС у вересні – ред.). Візьме чи ні, хто його знає. Лютого скоро замінять, він виїде знову до Кернеса (цього сепара ніби знову мером Харкова вибрали). На доріжку грошенят – саме те», – прокоментував новину читач.

Міліція прокоментувала ситуацію більше ніж через добу після події.

«Було встановлено, що невідомі громадяни скоїли стрілянину з травматичної зброї. В результаті чого було завдано тілесні ушкодження одному з відвідувачів цього закладу», – заявив начальник Жовтневого райвідділу міліції Віталій Романов.

Він також зазначив, що Жовтневий РВ порушив кримінальну справу за статтею 296 ККУ. Стаття передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від 3 до 7 років.

«Хочеться звернутися до Інтернет-сайтів, до всіх засобів масової інформації: велике прохання, якщо ви розміщуєте якісь оперативні матеріали, що заборонено, то потрібно їх погоджувати зі співробітниками слідчого відділу того органу, який розслідує кримінальну справу», – додав Романов.

Стрільба на вулиці Ватутіна

Начальник Жовтневого райвідділу повідомив, що розслідування злочину, як й інших, із застосуванням зброї, на контролі в УВС Кривого Рогу.

За словами Романова, в скоєнні злочину підозрюють семеро осіб. У райвідділі не відкидають, що причетних до нього виявиться більше.

1,0 1 -1 2
Коментарів (10)

  • 27.10.2015 13:55
    #
    - 0 +

    с мусорами порешают, ибо это мусора.

  • 27.10.2015 17:57
    #
    - 0 +

    По всей стране бандиты стреляет из нарезного,а в Кривом Роге из травмата.Я не удивлюсь если окажется,что это "законопослушные бандиты"

    • 28.10.2015 10:09
      #
      - 1 +

      Тобто журналісти, міліціонери/судді/прокурори (та члени їх сімей) ? Про цих "законослухняних бандитів" річ іде?

  • 27.10.2015 18:15
    #
    - 0 +

    Пробубнело бл.дь нечто про запрещение распространения оперативных материалов , каких оперативных материалов , каким законом запрещено ? Опять же вопрос , несколько пострадавших или один , прейскурант уже другой и где же этот бл. дь гребанный контроль МВД , обеспечивающий защиту граждан от " беспредела " со стороны маргинальных гоблинов , чувствующих безнаказанность и отсутствие адекватной " ответки " До каких же пор власть имущие решалы будут решать вопросы нашей безопасности за нас , прикрепить эти и подобные этим материалы к электронной петиции и направить Гаранту , пусть таки прозреет .

    • 29.10.2015 18:12
      #
      - 0 +

      Этих уродов меньше, чем простых граждан. Если каждый десятый гражданин "исчезнет" одного бандюка, то их очень быстро не останется... Не глядя на "закон", потому, что до каких пор эти самые "законы" будут защищать бандитов и отправлять в тюрьмы нормальных людей?!
      И не нужно огнестрела, отвертка в ухо - и в заброшенный колодец/шахту. Собакам - собачья смерть!

  • Мне нравится - МВС з'ясовує!?? Блядь эти мусора уже заебали з'ясовувать, констатировать, выражить занепокоєність и еще заниматься прочей хуйней с умными ебальниками, в то время как граждан каждый день расстреливают, режут, грабят и насилуют...вот был бы у граждан короткоствол то они бы уже совсем иную картину видели бы по приезду...

    • 29.10.2015 18:15
      #
      - 1 +

      Телевизор плодит ушлепков, которые рожают еще больших ушлепков. Смотрю на некоторых молодых особей маргинального социального круга и думаю, что я их своими руками в крематорий отправил бы, без всяких сожалений и скидок на возраст.

  • 27.10.2015 21:11
    #
    - 3 +

    Потерпевшие должны подать иск в международный суд на президента Украины, за лишение их права на самооборону!!

    • 29.10.2015 18:16
      #
      - 0 +

      Скорее на все правительство, потому как один отвертится (скользкий упырь), а вот из толпы придется отдать козлов отпущения, и таки менять законы... и тогда им 3,14здец!

  • 29.10.2015 18:19
    #
    - 0 +

    Ну и рожа у этого мусора! Как говорится - просит кирпича.
    Интересно, откуда у начальника райотдела дорогой костюм и галстук? Он же на них пол года собирался питаясь подножным кормом!


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати