Полторак скасував нагородження вогнепальною зброєю харківського сепаратиста Садкового

| Силові структури | Автор: Web admin

Олег Садковий, комерційний директор терористичного угрупування Олег Садковий, комерційний директор терористичного угрупування "Оплот"

Міністр оборони Степан Полторак прийняв рішення про скасування наказу про нагородження Олега Садкового. Про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони.

"У зв'язку з інформацією, яка була оприлюднена в деяких ЗМІ, а також соціальних мережах, щодо причетності громадянина Садкового Олега Володимировича до протиправних дій, а також з приводу нагородження його відзнакою Міністерства оборони України "Вогнепальна зброя" міністром оборони України прийнято рішення про скасування наказу про нагородження і направлено звернення на ім'я начальника Головного управління Національної поліції в Харківській області щодо перевірки даних фактів, а також вилучення зазначеної зброї на склади дозвільної системи МВС", - кажуть у прес-службі.

Зброю вже вилучено працівниками МВС, додали в прес-службі.

Нагадаємо, що раніше Юрій Бутусов на своїй сторінці у Facebook повідомив, що Міністр оборони Степан Полторак нагородив пістолетом "Кольт" відомого харківського сепаратиста, комерційного директора злочинного терористичного угрупування "Оплот" Олега Садкового.

Наказ про нагородження Олега СадковогоНаказ про нагородження Олега Садкового

"У це важко повірити, але Садковий Олег Володимирович, волонтер, за честь і доблесть наказом міністра оборони №854 від 24 жовтня нагороджений відзнакою "нагородна зброя" кольт 45 калібру N С38453 ".

Садковий Олег Володимирович, 04.11.1977 року народження, колишній співробітник органів внутрішніх справ, проходив службу в одному з підрозділів ГУМВС України в Харківській області. Був бізнес-партнером лідера ОЗУ" Оплот" Євгенія Жиліна з незаконної конвертації і відмивання грошей", - написав він.

Харківські активісти, учасники маршу, під час якого був здійснений теракт, підтвердили, що в Харкові часто бачать людину, близьку до Жиліна - Олега Садкового. "Він нікуди і не виїжджав. І навіть не переховувався", - кажуть вони, дивуючись, чому правоохоронні органи досі їм не зацікавилися.

А він виявляється, встиг стати волонтером, настільки заслуженим, що йому пістолет дали нагородний, раритетний. Цікаво, що ж він таке зробив для Міноборони? І чи тільки для нашої армії здійснював поставки Садковий?

1,0 1 -1 4
Коментарів (14)

  • 23.11.2015 11:53
    #
    - 1 +

    награждают все кто денег поднес или при делах шоколданых, печаль-беда поселилась на Украинской Земле.

  • 23.11.2015 12:09
    #
    - 1 +

    кольт с пульками за 1724 грн ?!
    за 70 $ ????
    наградили, потом забрали.......
    а кто за это ответит ?
    интересно, а сколько реально забашляли за кольт ?

    да.......
    такого беспредела не было никогда.....

    • 23.11.2015 12:52
      #
      - 0 +

      всегда был просто сейчас выворачивают наружу 25 летние практики коррупции в мусарке, и это только верхушка.

    • 23.11.2015 20:29
      #
      - 1 +

      Где-то инфа проходила , что на складах еще куча лендлизовских кольтов валяется. Они кажется в придачу с самолетами американскими шли в комплекте, а может и не только с ними. Есть кусок кинохроники советской про летчиков, где они кольты перед вылетом заряжают. А ведь эти кольты - это часть и нашей истории! Пока в США с оружия тех лет ценитили пылинки сдувают, наша история идет по рукам вот такого вот контингента.
      А 70 баксов перерастут в 700, когда(если) закон пройдет, я в этом не сомневаюсь. А пока раритеты сепарам раздаривать, так там каждый щедрая душа.

  • 23.11.2015 12:52
    #
    - 1 +

    ну зато всем другим "неначасису?а"

  • 23.11.2015 13:17
    #
    - 0 +

    Цікаво скільки коштує зараз в МО стати учасником АТО, чи почесним волонтером та ще й із правом на нагородну зброю? І чи повернуть тепер сплачені за цю "честь" гроші тому покидьку Садковому? Адже мабуть квитанції за отримання хабара в МО йому не видали? Чи може вже почали видавати?
    Ну і оскільки оця сволота досі на волі взнати б скільки зараз коштує індульгенція "недоторканості"?

    • 23.11.2015 18:42
      #
      - 1 +

      Самая большая сволота это Полторак он продался , а еще Муженко и весь гребаный генштаб ...

    • 24.11.2015 08:01
      #
      - 0 +

      Думаю всё зависит от ранга выгодополучателя. Сын Порошенко наверное получил КНО в придачу к медали безвозмездно, т.е. даром :).

  • 23.11.2015 15:15
    #
    - 0 +

    Ну хоть что-то хорошее...)

  • 23.11.2015 15:47
    #
    - 1 +

    Это случайно вскрывшаяся верхушка айсберга. Если бы МВД и МО показали бы всех награжденных, мы бы тут просто уху ели.

  • 23.11.2015 15:53
    #
    - 0 +

    Меня тоже улыбнуло цена за дырокол , а еще формулировка в приказе на награждение " обеспечение обороноспособности " Украины и укрепление национальной безопасности а еще про честь , доблесть и высокий профессионализм , даже смутило как то и вот вопрос сам по себе образовался , за кого нас " держат " и зачем нам это ?

    • 24.11.2015 12:15
      #
      - -1 +

      "за кого нас " держат " и зачем нам это ? " - вопрос риторический и не требует ответа
      у меня к Вам вопрос того же характера:
      и что мы можем сделать???

  • 24.11.2015 18:42
    #
    - 0 +

    А я Вам отвечу Все вместе , совместно с УАВО МЫ должны добиваться своего права на владение КНО , с целью обеспечения личной безопасности и т.д. , как сказано в проекте ЗАКОНА 1135-1 . МЫ Все вместе , а не ждать пока сподобятся чинуши и " народные " депутаты , а координировать действия должна УАВО , Георгий говорил , что у него есть еще какие то козыри , так , что вопрос вполне реальный , а не риторический Сергей .


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати