У Каліфорнії поліція знищила терористів, що застрелили 14 неозброєних людей у конференц-центрі

| За кордоном, Силові структури, Тероризм | Автор: Web admin
По-русски

Помічники шерифа на місці подіїПомічники шерифа на місці події

У США співробітники поліції застрелили двох терористів, що відкрили вогонь у конференц-центрі міста Сан-Бернардіно (штат Каліфорнія), жертвами злочину стали 14 людей.

Раніше повідомлялося, що приблизно об 11 годині ранку теракт влаштували троє добре підготовлених злочинців, проте потім стало відомо, що в нападі брали участь чоловік і жінка. Проте, поліція припускає наявність третього терориста.

Місцеві ЗМІ тоді повідомили, що невідомі увірвалися до конференц-центру Inland Regional Center і влаштували бійню під час різдвяної вечірки працівників департаменту охорони здоров'я міста. В результаті 14 осіб було вбито, 17 отримали поранення.

Потім нападники втекли на темному позашляховику, поліція почала їх переслідувати і буквально зрешетила джип. Обидва підозрювані померли на місці.

За попередньою інформацією, нападники були одягнені у камуфляжний одяг, можливо в масках і бронежилетах, і були озброєні автоматами Калашникова.

Операція зі знищення вбивць проходила майже в прямому ефірі: у небі кружляли гелікоптери телекомпаній, а очевидці безперервно надсилали новини в Twitter. Потім з’явилась інформація, що один з поліцейських отримав поранення.

Операція у районі скоєного теракту триває: поліція повідомила, що розшукується щонайменше одного підозрюваного. Поліцейські оточили кілька житлових будинків, тривають пошуки в кварталі, де був розстріляний автомобіль підозрюваних.

Поліція розстріляла позашляховик терористівПоліція розстріляла позашляховик терористів

У той самий час до сапери розміновують чорний позашляховик. Пізніше стало відомо, що під час гонитви терористи кидали з автомобіля саморобні бомби.

Поліція ідентифікувала особи двох злочинців. Один з них – 28-річний Саєд Різван Фарук. Фарук у 2014 році працював інспектором місцевого управління охорони здоров'я та був зареєстрований як учасник зустрічі, під час якої було вчинено теракт.

У бійні також брала участь 27-річна Ташфін Малиік. Фарук і Малік були одружені і мали шестимісячну доньку. Фарук був громадянином США.

Timeline for San Bernardino mass shooting

1,0 1 -1 2
Коментарів (6)

  • 03.12.2015 12:01
    #
    - 0 +

    Одним словом - Калифорния

  • 03.12.2015 13:28
    #
    - 5 +

    Схоже знову мусліки-фанатики... вони не припускають можливість того що після декількох таких терактів, хтось з рідних загиблих, або просто в пориві люті (а США це не 'толерантна' Європа) прийде зі своїм карабіном в найближчу мечеть і почне відправляти до Мухаммеда, його послідовників?

  • 03.12.2015 15:48
    #
    - 7 +

    Знову штат з суворими антизбройовими законами. Знову теракт і знов поліція нічого не змогла вдіяти. І знову придурки виступають за роззброєння громадян.
    Логіки як завжди нуль.

  • 03.12.2015 18:08
    #
    - 3 +

    Согласен с камрадом Юрием Проценко , эти суки ссыкливые совершили свою акцию в штате с суровым антиоружейным законодательством , смогли бы они так провести свою акцию где нибудь в Джорджии , вопрос .

  • 03.12.2015 19:12
    #
    - 2 +

    Я так понял что расстрел произошёл в центре людей с ограниченными способностями? Они расстреливали инвалидов?!!! Вот во истину больные ублюдки!

  • 03.12.2015 19:26
    #
    - 2 +

    В этом суть этих ссыкливых тварей камрад Максим .


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати