Pic Rail Phone Mount: Зйомка без відриву від стрільби

| Аксесуари , Гвинтівки | Автор: Web admin
По-русски

Pic Rail Phone MountPic Rail Phone Mount

Компанія Battenfeld Technologies, що займається аксесуарами для зброї, розпочала продаж свого нового виробу – кріплення для телефону на планку Пікатінні.

Кріплення під назвою Pic Rail Phone Mount може використовуватися для фото- та відеозйомки стрільби на камеру мобільного.

Pic Rail Phone MountPic Rail Phone Mount

Pic Rail Phone Mount складається з трьох частин: рухомого кріплення для телефону, сумісного з майже усіма моделями смартфонів; фіксатора на планку Пікатінні; кронштейна, за допомогою якого можна регулювати відстань між телефоном та зброєю. Пристрій виготовлений з алюмінію, завдяки чому він може витримати відбій навіть при стрілянні потужними боєприпасами.

Pic Rail Phone MountPic Rail Phone Mount

Окрім того, кріплення може стати в нагоді стрільцям, що використовують балістичний калькулятор на смартфоні. Ціна пристрою становить $45.

Battenfeld Technologies – одна з багатьох компаній, що випускає аксесуари для установлення на зброю мобільних телефонів.

Коментарів (5)

  • 29.12.2015 17:08
    #
    - 0 +

    А телефон постріл витримає?

  • 29.12.2015 17:10
    #
    - 0 +

    А сам смартфон витримає????
    Наприклад .338???

  • 29.12.2015 18:48
    #
    - 0 +

    Тоже имею сомневаться по поводу выдержит ли скажем айфон определенное количество выстрелов и , что собственно снимать момент выстрела , поражение цели , а зачем ?

  • 30.12.2015 13:13
    #
    - 0 +

    Надо попробовать с какой то подставки со стороны с замедленной съемке при помощи iPhone 6s снять выстрел, хотя сомневаюсь, что кроме пламени и пороховых газов, что-то будет видно :)
    Телефон хорош.. но тут нужна другая зверюга

  • 30.12.2015 14:26
    #
    - 0 +

    ААА!! І ще палка для селфі на пікатіні)))) і перехідник магазин-usb))))))


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати