Київські поліцейські знайшли в машині, яка потрапила в ДТП, наркотики і зброю

| Нелегальна зброя | Автор: Web admin

Автомобіль потрапив у ДТП, водія госпіталізувалиАвтомобіль потрапив у ДТП, водія госпіталізували

У Дарницькому районі Києва в автомобілі, який потрапив у ДТП, поліцейські знайшли зброю і наркотики, повідомили в прес-службі столичної поліції.

ДТП з постраждалими сталася на вулиці Срібнокільській. За кермом джипа був 42-річний водій, якому під час руху, ймовірно, стало зле, в результаті чого він наїхав на припаркований автомобіль. Чоловіка госпіталізували з підозрою на отруєння.

Вилучені предметиВилучені предмети

Оглядаючи автомобіль, патрульні знайшли в ньому два пістолети, набої, кілька пляшок і пакетів з невідомою речовиною, ампули, таблетки і одноразові шприци. Також в салоні знаходилася велика сума грошей в різних валютах.

1,0 1 -1 2
Коментарів (3)

  • 16.03.2016 11:55
    #
    - 0 +

    Цитата: "За кермом джипа..."
    Це не JEEP, це Range Rover.

  • 16.03.2016 14:17
    #
    - 1 +

    Оглядаючи автомобіль, патрульні знайшли в ньому......
    а протокол осмотра, понятые были ?
    если нет - 100% мусора сами подбросили

  • 16.03.2016 20:48
    #
    - 1 +

    Господа не стоит Закусываться между собой , одному нравится так , другому иначе , не забываем , что мы являемся камрадами по вооруженному сообществу и нас это обязывает прежде всего относиться друг к другу с уважением и пониманием , мы ведь не ВР . Прикол ведь вот в чем ( Бог с ним с джипом или внедорожником ) , при осмотре транспортного средства " новая полиция " поцюпила 17 тысяч американских долларей и раздерибанила по тихому между собой , а затем один из получивших 2 тонны баксов взял и сдал своего " благодетеля " - руководителя , итог , возбуждены 2 статьи УК по факту , вот ведь тема какая , сечете кто нас защитит если чего , вдруг , вот такое вот войско , наскоро испеченное господином Аваковым .


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати