Малолітній злочинець вдерся у сусідське житло й отримав кулю від домовласниці

| Самооборона, За кордоном | Автор: Web admin
По-русски

Малолітній злочинець вдерся у сусідське житло й отримав кулю від домовласниціМалолітній злочинець вдерся у сусідське житло й отримав кулю від домовласниці

В нормальному суспільстві є таке поняття, як пріоритет людського життя. Для пересічних громадян він виглядає таким чином: 1 – сім'я, 2 – власне життя, 3 – оточуючі, 4 – злочинець. Тобто життя невинних громадян завжди цінуватися більше за життя злочинця.

Саме тому смерть 17-річного Тревона Джонсона, який пограбував сусідський будинок, мало у кого викликала співчуття.

54-річна Гвендолін Дженретт розповіла, що за допомогою сигналізації дізналася про те, що в її будинку сторонні. Вона похопилась додому і побачила молодика, що вилазив з вікна її будинку. Потім відбулась сварка з пострілами, в результаті якої Джонсона відправили до лікарні з вогнепальним пораненням у груди, де він і помер.

З погляду тактики, домовласниці на варто було перевіряти будинок, не дочекавшись поліції. Але її самооборона була обґрунтованою, адже на неї напав хлопець, що молодший на 40 років. Крім того, він помер від поранення в груди, а не в спину, тобто він і не намагався тікати від неї.

Homeowner Shoots Burglary Suspect - Family Asks 'How He Going To Get His Money?'

Деякі політики і групи активістів намагаються всім розповідати про те, що злочинці – також важливі члени суспільства, і що з ними потрібно поводитися, як з рівними. Але не дайте себе задурити, злочинці – це покидьки, що не заслуговують ні уваги, ні захисту.

Важливе кожне життя. Просто деякі – не такі важливі.

Web admin Автор: Web admin11228,1 Переглядів: 1444 , Коментарів: 5 - 14 +
1,0 1 -1 14
Коментарів (5)

  • 22.03.2016 11:45
    #
    - 4 +

    Об был очень Фанни Гай теперь, он очень мертвый и смешной парень :) One Shot- one kill

  • 22.03.2016 14:16
    #
    - 5 +

    преступник политкорректного цвета кожи.

    • 22.03.2016 15:07
      #
      - 0 +

      Аккуратнее с такими намеками. Вы можете впасть в немилость к отдельным личностям обитающим на этом ресурсе. От меня же вам плюсик =)

      • 22.03.2016 15:21
        #
        - 1 +

        Да мне как то глубоко и душевно на их мнение. Я не 100 долларов, чтобы всем нравится. А "УАВЗ" что-то в последнее время вызывает у меня всё больше подозрений - не продались ли они чиновникам? Аргумент - не освещают дальнейшую судьбу украинских самооборонщиков, которые попались в лапы мусорейским, в смысле, полицейским.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати