На Черкащині сталось озброєне пограбування двох бусів зі Львова: троє поранених у лікарні

| Кримінал | Автор: Web admin

На Черкащині сталось озброєне пограбування двох бусів зі Львова: троє поранених у лікарніНа Черкащині сталось озброєне пограбування двох бусів зі Львова: троє поранених у лікарні

Пізно ввечері 6 квітня на одеській трасі за Уманню, що в Черкаській області, було скоєно озброєне пограбування двох мікроавтобусів з Львівської області.

Про це у повідомив речник Головного управління Національної поліції у Черкаській області Дмитро Грищенко.

«Учора о 23.30 до Уманського відділення поліції надійшло повідомлення від 65-річного жителя Львівської області про те, що по дорозі біля села Паланка Уманського району в одному із мікроавтобусів пробило колесо і вони зупинилися його замінити. У цей час до них під’їхав автомобіль, із нього вийшли невідомі люди, дістали предмет, схожий на пістолет – скоріше за все, це був травматичний пістолет. Вони скоїли декілька пострілів у людей, які стояли біля мікроавтобуса, забрали у них гроші і зникли», – повідомив він.

У результаті трьох людей було госпіталізовано з тілесними ушкодженнями у лікарню міста Умань. Сума викрадених коштів наразі не уточнюється.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій), повідомили у поліції Черкаської області.

1,0 1 -1 4
Коментарів (1)


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати