Стрілянина в центрі Києва. Поранений в критичному стані

| Кримінал, Травматична зброя та спецзасоби | Автор: Web admin

Стілянина в центрі КиєваСтілянина в центрі Києва

У центрі Києва на Бессарабській площі між двома групами осіб виник конфлікт, в результаті якого один чоловік отримав поранення, за попередніми даними - з травматичної зброї. Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на Головне управління Нацполіції у м.Києві.

У НП підкреслили, що потерпілого доправлено у лікарню, відомостей про стан його здоров'я наразі немає. "На місці працює слідчо-оперативна група. Кілька людей доставлені в управління поліції для з'ясування обставин події", - повідомили у столичному главку поліції.

Стрілянина на БесарабціСтрілянина на Бесарабці

Як повідомили в ефірі телеканалу "112" з посиланням на управління Нацполіції, поранений - 20-річний хлопець, він отримав поранення у голову з пістолета внаслідок стрілянини на Бессарабській площі.

Як заявила прес-секретар ГУ НПУ у м.Києві Оксана Блищик, поліція вживає заходів, щоб упіймати злочинця, який стріляв у людину в центрі Києва, пише Укрінформ.

0,8 1 -1 10
Коментарів (7)

  • 30.04.2016 21:23
    #
    - 26 +

    Знов поліція не встигла. Яка дивина.

    • 01.05.2016 13:00
      #
      - 0 +

      Полиция ни при чем. Она бы в любой стране не успела. Просто незащищенные граждане (не имеющие возможности себя эффективно защитить) не имели возможности помочь полиции на самом раннем этапе преступления - либо предотвратить его, либо сразу же задержать нарушителя. Уверен, что в душе многие бы хотели помочь, но переть против вооруженного человека (умышленно не пишу преступника) мало кто трезвый сможет...
      Но для представителей власти это не аргумент...

  • 30.04.2016 22:57
    #
    - 4 +

    А почему сразу преступника?? Может это была самооброна?

    • 01.05.2016 09:39
      #
      - 0 +

      ага... и беглый фигурант с донецкими номерами...

    • 01.05.2016 12:30
      #
      - -1 +

      Ну... была бы самооборона, не убегал бы и стрелял бы по ногам или в корпус а не в лицо.

      • 01.05.2016 14:44
        #
        - 2 +

        почему это? данный ресурс наполнен фразами что лучше свалить с места самообороны, иначе дело откроют на обороняющегося. Ведь самооборона это умышленное нанесение тяжких травм. Ситуацию же мы не знаем.

      • 02.05.2016 16:11
        #
        - 0 +

        Меня просто возмущает тот факт, что стрелявшего мгновенно начинают называть преступником, а само действие преступлением.
        Плохо, когда это делают журналисты, но у нас милиция-полиция умудряется так делать в официальных, в том числе письменных заявлениях.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати