Домовласник дав відсіч трьом злочинцям, котрі рано в ранці вдерлися до його помешкання

| Самооборона, За кордоном | Автор: Web admin
По-русски

Домовласник дав відсіч трьом злочинцям, котрі рано в ранці вдерлися до його помешканняДомовласник дав відсіч трьом злочинцям, котрі рано в ранці вдерлися до його помешкання

Приблизно о четвертій годині ранку в один з будинків міста Лафайєтт, штат Луїзіана, вдерлись троє озброєних злочинців. Один з них відкрив вогонь по домовласникові, який також мав при собі зброю і почав відстрілюватися.

Gunfire exchanged, one suspect shot in burglary near Youngsv

Йому вдалось поранити одного з непроханих гостей, після чого ті втекли з місця злочину. Згодом вони звернулись до місцевої лікарні, де їх і затримали заступники шерифа.

Їм поставили звинувачення у спробі вбивства другого ступеня і крадіжці зі зломом.

Джейс Бро, Джейкоб Коллетт та Чез Лувьер були заарештовані за підозрою в спробі вбивства другого ступеня і крадіжці зі зломомДжейс Бро, Джейкоб Коллетт та Чез Лувьер були заарештовані за підозрою в спробі вбивства другого ступеня і крадіжці зі зломом

Web admin Автор: Web admin11226,1 Переглядів: 480 , Коментарів: 5 - 2 +
1,0 1 -1 2
Коментарів (5)

  • 09.05.2016 11:35
    #
    - 0 +

    Де коментатори зі словам:"Які ж нігери недорозвинені..."?

  • 09.05.2016 15:34
    #
    - 2 +

    Просто французская банда какая-то...

  • 10.05.2016 10:26
    #
    - 0 +

    Судя по "фейсам" два из них явно имеют арабские корни, а эти "герои" герои до тех пор, пока не увидят угрозу своей драгоценной жизни. Посмотрите хроники с мест "геройств" того же ИГЛ - как часто их выходки нарвавшись на ответный огонь заканчиваются тем, что эти "правоверные" сверкают своими босыми пятками по заячьи петляя , видя угрозу персонально для своей шкуры - чужую, даже одноплеменников, они ценят гораздо меньше, тут уж геройского размахивания оружием хоть пруд пруди.

  • 11.05.2016 09:30
    #
    - 2 +

    White trash


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати