Second Amendment Foundation

Second Amendment Foundation

Рейтинг 6,0

Лист підтримки Української асоціації власників зброї від Second Amendment Foundation

| Законодавство, Легалізація КНЗ, Факти, статистика та аналітика | Автор: Tony Kovar
По-русски In English

Alan GottliebAlan Gottlieb

Українська асоціація власників зброї рада повідомити про те, що ми отримали лист підтримки від засновника американської збройової організації «Second Amendment Foundation» (SAF) і голови Комітету громадян за право на володіння зброєю «Citizens Committee for the Right to Keep and Bear Arms» Алана Готтліба.

На збройовій виставці SHOT Show 2016 пан Готтліб зустрівся з головою наглядової ради УАВЗ Георгієм Учайкіним, і вони обговорили та узгодили подальші дії в рамках спільної співпраці у боротьбі за право на зброю. Було вирішено, що представники УАВЗ візьмуть участь у щорічній конференції з питань права на зброю в місті Тампа, штат Флорида, яка відбудеться у вересні цього року.

Наші представники, разом з активістами з США та інших країн, обговорять законодавчі ініціативи, які запроваджує УАВЗ. Крім того, обидві організації налагоджують постійний обмін інформацією, у SAF з'явиться свій профайл на сайті УАВЗ. Таким чином, всі охочі зможуть ознайомитись з останніми новинами у сфері права на зброю в США.

УАВЗ пишається своїм партнерством з SAF і сподівається на тривалу та плідну співпрацю, користь від якої відчують не тільки українські, а й американські власники зброї.

Letter from Second Amendment Foundation Letter from Second Amendment Foundation

21 квітня 2016 року

Дорогі друзі з УАВЗ!

Від імені організації «Second Amendment Foundation» та Громадського комітету за право на володіння зброєю (Citizen's Committee for the Right to Keep and Bear Arms), дозвольте висловити свою підтримку вашій діяльності та побажати вам залишатися наполегливими і невпинними у боротьбі за збройові права в Україні.

Зусилля і успіхи УАВЗ позитивно впливають не лише на Україну, а й на Європу і навіть США. Весь світ високо цінує все те, що ви робите для затвердження права людини на самооборону.

Щиро Ваш,

Алан Готтліб,
засновник організації

«Second Amendment Foundation»

1,0 1 -1 19
Коментарів (6)

  • 12.05.2016 17:21
    #
    - 10 +

    Поздравляю с выходом на новый уровень!
    Поддержка однодумцев лишней не будет никогда.

    • 12.05.2016 17:36
      #
      - 2 +

      А с учетом того , что практически все шаги власть предержащие согласовывают с Госдепом я думаю , что усилия господина Готтлиба и кого нибудь из NRA , в поддержке нашего права на владение КНО лишними не будут .

  • 12.05.2016 19:04
    #
    - 8 +

    Вітаю нових друзів!

  • 13.05.2016 12:54
    #
    - 0 +

    Хороша ознака.

  • 13.05.2016 23:22
    #
    - 0 +

    Well done!

  • 14.05.2016 23:06
    #
    - 0 +

    God, bless the Second Amendment!


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати