В Киеве полицейские использовали табельное оружие против вооруженного битой пьяницы

| Силовые Структуры | Автор: Web admin
Українською

Toyota PriusToyota Prius

В Киеве 6 июня, около 23:00, в полицию позвонил мужчина и рассказал, что в доме на улице Крылова в Дарницком районе его избил пьяный сосед. На место прибыл экипаж патрульной полиции.

Хулиган вел себя очень буйно. Когда патрульные попытались его задержать, мужчина схватил биту и разнес переднее боковое стекло полицейской Toyota Prius. Только когда копы сделали предупредительный выстрел из табельного оружия, дебошир успокоился.

Правоохранителями открыто два уголовных производства: по статье 342 Уголовного кодекса Украины (сопротивление полицейскому) и статье 122 (нанесение телесных повреждений средней тяжести).

1,0 1 -1 1
Комментариев (7)

  • 08.06.2016 14:37
    #
    - 0 +

    "Только когда копы сделали предупредительный выстрел из табельного оружия, дебошир успокоился."

    Надо так: Только когда копы сделали выстрел из табельного оружия в дебошира, он успокоился. Навсегда.

    • 08.06.2016 16:37
      #
      - 1 +

      Бажаєте усі життя віддати на розгляд поліції, смерть за розбите скло?
      А за викинутий недопалок що пропонуєте?
      Я про те, що обставини бувають дуже різними. Поліція теж буває не завжди правою, і на жаль, дуже часто.

      • 08.06.2016 17:04
        #
        - 1 +

        "смерть за розбите скло"
        за непокроу вимогам поліцейського, за замах на життя та здоров"я поліцейського з дроблючою зброєю.
        Чи потрібно було чекати щоб він голову проломив комусь?

        • 08.06.2016 17:51
          #
          - 1 +

          Я у своєму житті бачив деяких "правопохоронців", які Ваше погане слово про них, чи наявність у вас наприклад цінностей, розглядають як замах на своє життя. Вони вам і про "дроблячу" зброю розкажуть і про не "дроблячу", аби виправдати свої дії.
          А в загалі, для мене, є дві професії представникам яких я довіряю найменше - це "правопохоронці" і "журнашлюхи". І мене завжди тішили статті написані однією із цих двох категорій про іншу.
          Не буду казати дурниць про те що "всі вони покидьки чи брехуни", але процент сволоти серед цього плем'я аж зашкалює. Так що перш ніж бажати комусь смерті, прочитавши чиюсь статейку, я б спочатку ретельно перевірив, чи усі факти викладені точно. Ну так, на усякий випадок, щоб іншого разу хтось у східній ситуації не побажав смерті Вам прочитавши щось подібне.

    • Пане Сергій завтра поліцейский буде вимагать у Вас портмоне на слідуючий раз забере машину потім дім і дружину,а Ви не смійте вчинять опір,бо за Ваші податки Вас будуть ще й плющить.Якби поліцейські були ідеальні ,в США в окремих штатах не дозволяли б законний збройний опір копам.За допомогою "правопохоронців" державні менеджери відгородились від свого народу ще й грабують такими сумами ,що гопстопщику чи любителю інкасаторів і не снилось.Про миколаївського героя,любителя золота та підземних схронів.

  • 08.06.2016 20:51
    #
    - 1 +

    Опять эти предупредительные выстрелы... Где тазеры?? Они стоят всего 500 баксов. Хотя бы 1 на экипаж. Неужели так сложно было?!

  • 09.06.2016 12:06
    #
    - 0 +

    На мою думку поліцаї поступили вірно. Але тут питання наступне - копи заспокоїли правопорушника за допомогою зброї. Питання до влади: як заспокоїти злочинця громадянам без зброї? Як викликати копів коли тебе луплять битою? Чи б сталася вказана подія, якби постраждалий сам попередив злочинця про застосування зброї? Як мені особисто можна захистити свою родину та майно поза будинком (коли маю провокативну для злочинців статуру)? Я займаюсь спортом і в певній мірі це буде не приємним сюрпризом для злочинців, але вони теж можуть бути спортсменами і у важкій вазі та ще й озброєними.


Пожалуйста, залогиньтесь что бы иметь возможность комментировать