Обороняючись, депутат Пашинський підстрелив нападника

| Самооборона, Короткоствольна зброя | Автор: Web admin

депутат Пашинськийдепутат Пашинський

Інцидент стався сьогодні ввечері, 31 грудня, в одному з сіл Васильківщини між місцевим жителем та народним депутатом Сергієм Пашинським, який захищаючись від нападника застосував вогнепальну зброю.

Наразі поліцейські з’ясовують всі обставини пригоди.

Народний депутат близько 17-ї години повертався додому. В одному з сіл Васильківщини автівка нардепа звернула на неосвітлену частину дороги, посередині якої був залишений мікроавтобус без габаритних вогнів і водій ледве зміг уникнути зіткнення.

Сергій Пашинський вийшов з салону автомобіля, аби з’ясувати у чому справа. На зауваження та прохання переставити машину, один з двох невідомих чоловіків у стані алкогольного сп’яніння почав рухатися зі скляною пляшкою та погрозами вбивства.

Нардеп з власної (нагородної - ? Ред.) зброї зробив попереджувальний постріл у повітря, але це не зупинило хулігана – він пляшкою вдарив по голові і збив з ніг депутата. Вже лежачи на землі, депутат вистрілив у ногу своєму нападнику.

Після чого депутат Пашинський надав пораненому невідкладну медичну допомогу, викликав швидку та наряд поліції. 38-річному жителю Васильківщини надано медичну допомогу. Наразі всі учасники події встановлені, поліцейські з’ясовують всі обставини інциденту.

Ось що написав депутат Пашинський на своїй сторінці в Фейсбук:

Вечір перед Новим Роком пройшов для мене, на жаль, дуже прикро. Повертаючись близько 17:00 додому, ми з дружиною ледь не в’їхали в авто з вимкнутими габаритами посеред неосвітленої дороги у лісі.

Я вирішив вийти з машини, щоб звернути увагу людей, що були поруч з машиною, на небезпеку, на яку вони наражають інших водіїв, фактично перегородивши дорогу в темну пору доби. Наше прохання хоча б ввімкнути аварійку несподівано дуже розлютило одного з чоловіків поряд з машиною, як виявилося, дуже нетверезого. Він кинувся на мене з пляшкою у руці та погрозами вбити нас.

Я мав пістолет, зробив попереджувальний постріл у повітря. Нападника це не зупинило, він сильно вдарив мене пляшкою по голові, я впав на землю. Мені вдалося зупинити кривдника, лише коли лежачи вистрілив йому у ногу.

Ми перев’язали йому рану, відразу викликали швидку та поліцію. Я майже в нормі. Нападник в лікарні приходить у себе. Поліція розбирається що це було...

Оновлено.

Вже заявилася думка фахівців юристів що по справі Пашинського в будь-якому випадку треба провести публічний суд.

1,0 1 -1 4
Коментарів (18)

  • 01.01.2017 12:11
    #
    - 6 +

    А якщо немає зброї, тоді як буди? Бігти до міліції?

    • 01.01.2017 12:22
      #
      - 6 +

      Так, дзвонити до поліції. Одночасно застосовуючи прийоми східних единоборств. Поліція та СБУ унеможливили необхідність застосування зброї, хіба ви не знали? Просто раніше не казали - якою стороною.

    • 01.01.2017 21:48
      #
      - 0 +

      Если нет оружия, не выходить из машины, получается так.

  • "Поліція розбирається що це було..."
    Да уж, разбираться есть в чем. Что там у нас на счет скрытого ношения? А что на счет ношения в заряженном состоянии?
    Наградили? Разрядил и в сейф, под замок!

  • 01.01.2017 12:41
    #
    - 1 +

    А взагалі нагородну зброю можна носити з собою, ще й використовувати для самооборони. Як взагалі з нею повинна поводитись особа яку нагородили? Взагалі що каже буква закона про цю нагороду яка є у обраних?

    • 01.01.2017 13:22
      #
      - 7 +

      Для тих, хто в танку: за відсутності закону про зброю з нею можна поводитись як завгодно (не порушуючи прав інших осіб), в тому числі носити і оборонятись. Це стосується будь-якої зброї: "мисливської", "нагородної", чи "нелегальної".

      Діє принцип: можна все, що не заборонено.

  • A P
    01.01.2017 12:49
    #
    - 3 +

    Зброярський рейтинг пашинського
    zbroya.info

  • 01.01.2017 13:04
    #
    - 11 +

    Те що Пашинського відмажуть не викликає сумніву.
    А от якщо б на його місці був звичайний громадянин, впаяли б перевищення меж необхідної. Для захисту необхідно було б теж шукати пляшку і проводити спаринг на пляшках.

    • 01.01.2017 13:41
      #
      - 3 +

      Самый правильный коммент по этой ситуации. Любого из нас "холопов" уже бы засадили.
      А этого отмажут. "Небожитель", так его-растак...

  • 01.01.2017 13:07
    #
    - 0 +

    Суцільна брехня. Із фактів - 1 постраждалий?

  • 01.01.2017 13:32
    #
    - 2 +

    Особисто знаю , що пан Пашинський постійно іздить з охоронцeм. І я сумніваюся в тому , що він особисто вийшов би з авто з'ясовувати стосунки.

  • 01.01.2017 13:40
    #
    - 4 +

    Дивно, що таке велике цабе як голова комітету Верховної Ради з нацбезпеки і оборони і без охорони. Проти нього ж, здається в рф кримінальна справа як одного з керівників "хунти", яка "напала на Донбас". Так і фсб може викрасти.
    Як людина, що не може забезпечити особисту безпеку від хулігана, відповідає за безпеку цілої країни?

    Як людина, що розуміє цінність зброї самооборони, може бути проти цієї зброї для своїх співгромадян?

  • 01.01.2017 13:50
    #
    - 2 +

    Їм можно оборонятися, а нам ні.

  • 01.01.2017 14:01
    #
    - 2 +

    Не вірю!!! Пляшкою-сильно-по голові,і зробив постріл?

  • 01.01.2017 14:25
    #
    - 2 +

    Чейз мабуть позаздрив би такій фантазії слизького типу..

  • 01.01.2017 21:56
    #
    - 0 +

    Все указывает на то, что необходимо кроме официального оружия нужно иметь и еще ...нечто, а как иначе с такими дебильными законами?И зачем было подпускать к себе придурка с бутылкой, уж если не испугался выстрела вверх и продолжает движение угрожая, нужно стрелять на поражение.

  • 01.01.2017 22:01
    #
    - 2 +

    потерпевший видно насильно напоить его хотел))) а после истории с боярышником это уже покушение))


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати