Щоб не платити за таксi, пасажири напали на водiя з ножем

| Кримінал, Холодна та метальна зброя | Автор: Web admin

Щоб не платити за таксi, пасажири напали на водiя з ножемЩоб не платити за таксi, пасажири напали на водiя з ножем

Уже пiсля пiвночi таксистовi, водiєвi автомобiля "Рено Логан", надiйшов виклик iз залiзничного вокзалу. У машину сiли двоє -- чоловiк та жiнка. Та коли таксист привiз пасажирiв до пункту призначення, замiсть того, щоб розплатитися, вони раптом напали на нього.

"Чоловiк вихопив нiж та став завдавати таксистовi ударiв, а жiнка допомагала йому тримати жертву, щоб той не змiг чинити опiр, i шукала грошi, - розповiдає Ганна Олейник, керiвник вiддiлу комунiкацiї ГУ НП у Вiнницькiй областi. - Пораненому водiєвi вдалося вирватися вiд нападникiв та вискочити з машини. Вiн став кликати на допомогу".

А зловмисники в цей час намагалися викрасти автомобiль. Жiнка сiла за кермо автiвки, однак їй не вдалося завести машину. Тодi нападники забрали з бардачка близько 400 гривень i втекли. Попри те, що потерпiлий зазнав ножових поранень шиї та рук, йому вдалося доїхати у своєму авто до Вапнярки. Дорогою зателефонував дружинi, щоб вона викликала лiкарiв i полiцiю.

Нападникiв затримали в Могилiв-Подiльському районi. Там вони переховувалися в родича пiдозрюваного. Закривавлений одяг зловмисники сховали, проте нiж був знайдений у машинi потерпiлого.

Затриманими виявились 22-рiчний житель Чернiвецької областi та його подружка-однолiтка з Вiнниччини. Чоловiк два тижнi тому звiльнився з мiсць позбавлення волi, де вiдбував покарання за крадiжки. Жiнка ранiше в поле зору полiцiї не потрапляла. За цей розбiйний напад кожному з пари загрожує до десяти рокiв ув'язнення

1,0 1 -1 5
Коментарів (6)

  • 14.08.2017 15:27
    #
    - 3 +

    "Что бы не платить за шоколадку ограбили кассу магазина".
    При чем тут плата за такси к обычному ограблению?

  • 14.08.2017 16:07
    #
    - 1 +

    За 400 гривен человека резали в его же машине... От скоты.
    А я в тот день на вокзальную шел, почти в 12.

  • 14.08.2017 16:25
    #
    - 3 +

    Пора таксистам ставить перегородку между передними и задними сидениями и пускать пасажиров только на задние сидения.

    • И вооружить КНО) Наверно есть объяснение тому, что сотни тысяч таксистов, ещё не додумались до этого... Я за перегородку..

  • Украина - после распада совка стала одной из самых лояльных к преступникам стран. Где ещё за покушение+ограбление можно получить до 10-ти лет? Только в Украине)) Где за жестокое убийство человека, можно получить до 15-ти лет? Опять жеж....

    Нападавшему 22 года, в США эти преступления суммировали бы, и посадили лет на 30-40, и тогда было бы шикарно! Посидел бы пол жизни в тюрьме, обдумал бы свой поступок.

    • Всецело вас поддерживаю, в Украине давно пора отменить поглощение большим сроком меньшего - отвечать преступники должны за все содеянное!


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати