Старі методи нової поліції, або що спільного між зброєю і протестами

| Силові структури | Автор: Web admin

Старі методи нової поліціїСтарі методи нової поліції

Українські правоохоронці вже не вперше виявляють схрони зброї і пов'язують це з акціями протесту. Мовляв, зброя призначалася для дестабілізації ситуації в державі. Але доказів цього не наводять.

Старі методи нової поліції, або що спільного між зброєю і протестами

1,0 1 -1 4
Коментарів (3)

  • 20.10.2017 17:00
    #
    - 8 +

    Вклад "правоохренителей" и их подельников (депутатов, чиновников и прочих "царей" и "князьков"), в дестабилизацию обстановки в стране - не соизмерим, даже с самыми смелыми мечтами вражеских шпионов и диверсантов!
    А их заявления - не более, чем дешёвые отмазки, и попытки перекладывания ответственности с себя, на загадочные "руки"...

  • 20.10.2017 21:40
    #
    - 5 +

    Зброя у пересічних громадян не загрожує нічийому стану. Навіть протиправним діям МВС не загрожує (вже було таке і не раз). Ну хіба що злодюжкам може трохи дошкуляти, та удаваному "авторитету" МВС як структури, яка начебто повинна охороняти закон. А от зниження злочинності за рахунок масового озброєння законослухняних громадян дійсно може дестабілізувати саму систему МВС як найкорумпованішу держструктуру в Україні.

  • 20.10.2017 22:04
    #
    - 2 +

    Повторюсь, але якщо поліція виконає свою роботу, та виявить усих власників незареєстрованої зброї, куди вони "посадять" мільйони "злочинців"???
    Навіть якщо б поліція була здатна на це, то виконання притягнення до відповідальності ПРОСТО НЕМОЖЛИВЕ.
    Отож, приходимо до висновку, що виявлення та покарання є ВИБІРКОВИМ.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати