Бобринецькі ковбої – війна за землю

| Самооборона, Легалізація КНЗ | Автор: Web admin

Бобринецькі ковбоїБобринецькі ковбої

Війна за землю. Кіровоградські фермери взяли в руки зброю, щоб захиститися від рейдерів. Тепер таких «ковбоїв» понад тисяча. Озброєний самозахист почався з маленького містечка Бобринець.

До чого готуються фермери, як на це все реагують ті, кого вони називають рейдерами, і влада?

Дивіться документальний цикл #ВУКРАЇНІ – спільний проект Радіо Свобода та каналу Настоящее время.

#ВУКРАЇНІ. Бобринецькі ковбої – війна за землю

1,0 1 -1 6
Коментарів (6)

  • 23.11.2017 12:28
    #
    - 2 +

    Агроном Ольга учит жить с 28 мин 20 секунды репортажа . Гнать нужно Олю в туфлях по пашне из хозяйства вместе с журналисткой ....

  • 23.11.2017 13:24
    #
    - 8 +

    Відео ні про що. Я-би навіть сказав, шкідливе відео. Як казав Штірліц, запам'ятовується остання фраза. Остання фраза - у цивільних зброї не повинно бути. Мабуть, щоб не заважати рейдерам творити свою чорну справу. Згоден повністю з попереднім дописувачем.

  • Маніпулятивний сюжет. Нібито фермері не такі вже гарні, і рейдери вже не рейдери, а захисники інтересів селян, і батальйон Донбас - звичайні найманці, і зброя - це зло. І п'ять разів наголосили, скільки коштує врожай.

    Сто відсотків, сюжет замовлений рейдерами чи їх спільниками.

  • 23.11.2017 14:58
    #
    - 16 +

    Ця держава ніколи не поважала ані своїх громадян, ані приватної власності, ані в загалі законів. Тому люди беруть до рук зброю, бо розуміють що цей засіб більш дієвий ані уся наша система "правового захисту".
    Свідомі громадяни цієї країни вже давно сподіваються лише на власні сили, а не на державу.

    • 23.11.2017 18:02
      #
      - 9 +

      Была бы возможность поставить сто плюсов под Вашим постом - поставил бы.
      К чёрту «государство» и его правопохоронцив. От них больше беды чем пользы. Да и разницы между ними и бандитами - ни-ка-кой.

  • 27.11.2017 11:40
    #
    - 0 +

    Что такое власть на местах?-Это власть людей, которые имеют больше прав на тот кусок (и все что над и под ней) земли, где они выросли, чем любой другой гражданин Украины, не говоря уже о иностранцах. Если пришли забрать твое на твоей земле и не важно, как они себя называют: Президент, депутаты, Министерства чЫ якесь Ынше МУРЛО-защищайся всеми доступными средствами и способами. Это пример не только для фермеров, но и для любого жителя Украины начиная с самого отдаленного села. Защищайте свое.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати