В Україні навіть хакери тепер озброєні автоматами Калашникова

| Нелегальна зброя, Силові структури, Кримінал | Автор: Web admin

Зброя хакерів Зброя хакерів

Нещодавно в Києві співробітники СБУ викрили хакерське угруповання, учасники якого викрадали гроші клієнтів банків, зокрема державних.

Під час обшуків у затриманих, окрім комп'ютерної техніки, також вилучили пістолети Макарова, «ТТ», автомат Калашникова з глушниками та велику кількість набоїв до них.

Правоохоронці встановили, що група зловмисників здійснює несанкціоноване втручання до інформаційних банківських мереж для отримання доступу до інформації, дублювання реквізитів платіжних карток для викрадення грошей.

Зброя хакерів Зброя хакерів

Учасники угруповання з використанням спеціальних технічних засобів негласного отримання інформації «зчитували» картки клієнтів банківських установ, викрадаючи реквізити доступу. Зловмисники також через шкідливе програмне забезпечення заражали інформаційні мережі банків для порушення штатного стану функціонування систем та отримання несанкціонованого доступу до даних.

За попередньою інформацією зловмисники встигли вкрасти понад десять мільйонів гривень з більш ніж 1,5 тисячі банківських карток.

Зброя хакерів Зброя хакерів

Наразі чотирьом зловмисникам оголошено про підозри у скоєнні злочинів та затримано згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, для всіх обрано запобіжний захід ‒ тримання під вартою.

1,0 1 -1 2
Коментарів (6)

  • 21.11.2017 17:44
    #
    - 2 +

    «Куда не кинь , везде клин « , всюду успевает новая реформированная полиция и незаконный оборот огнестрельного оружия проконтролировать жёстко и постоянно , и с киберпреступлениями также успевает удачно вести бескомпромиссную борьбу , ну и бабушку через дорогу перевести ( об этом все знают ) . Одним словом контроль тотальный , сказано ведь « Служить и Защищать «.

    • 22.11.2017 16:05
      #
      - 0 +

      Прошу бути уважними: мова йдеться про затримання зловмисників співробітниками СБУ, а не МВС.
      Але ваш сарказм я розумію )))

  • 21.11.2017 19:45
    #
    - 2 +

    Здається на фото АКСУ. А набої 7.62. Також не побачив набоїв від ТТ. Можливо я помиляюсся, та не вірю...

    • 22.11.2017 03:19
      #
      - 1 +

      На набої для ТТ ще не накардили :). А Калаш – АКС-74 після дикого ремастерингу і тюнінгу :). Ці клоуни для чогось іще й шомпол укоротили :).

  • 21.11.2017 23:03
    #
    - 2 +

    Это что за калашоид такой интересный? Укороченный акм от гаражоборонпрома?)

    • 22.11.2017 03:15
      #
      - 1 +

      Курносий Калашмат на фото – АКС-74 після дикого гаражного тюнінгу. Можливо, відновлений із ММГ, шляхом відрізання пропиляної частини зі сторони патронника, з подальшою посадкою у вкладиш ствольної коробки. Принаймні, арматура газової камори від 74. Також, можливо, ствол був узятий від 7,62.
      Пістоль, очевидно, «бадьора» копанина.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати