На Рівненщині озброєні грабіжники вчинили напад на відвідувачів придорожнього готелю

| Кримінал | Автор: Web admin

На місці подіїНа місці події

Близько десяти невідомих осіб зі зброєю увірвалися у готельно-ресторанний комплекс у селі Бранів Корецького району. Зловмисники зв’язали персонал та відвідувачів і заволоділи грошовими коштами.

На місці подіїНа місці події

Попередньо поліцейські встановили, що 21 листопада близько 22-ї години зловмисники у камуфльованому одязі та у балаклавах увірвалися у приміщення комплексу, який розташований обабіч дороги «Київ-Чоп». При собі вони мали предмети, схожі на зброю. На першому поверсі готелю в цей час знаходився персонал та двоє відвідувачів, громадяни республіки Азербайджан. Нападники забрали в усіх мобільні телефони та пластмасовими зажимами зв’язали руки. Крім того, вони нанесли тілесні ушкодження іноземцям.

На місці подіїНа місці події

Після цього зловмисники заволоділи коштами на загальну понад 50 тисяч гривень та винесли з магазину на другому поверсі приміщення близько 800 найменувань товарів. Залишивши потерпілих зв’язаними, невідомі зникли з місця події у невідомому напрямку.

На місці подіїНа місці події

Близько опівночі 59-річна працівниця готелю зуміла звільнити руки від хомутів та звільнила інших. Після цього жінка вибігла на проїзну частину автодороги «Київ-Чоп», зупинила автомобіль та попросила у невідомого водія про допомогу, який і повідомив до поліції.

На місці подіїНа місці події

Двох чоловіків-іноземців, 40-ка та 37-ми років, із тілесними ушкодженнями госпіталізували у лікарню.

На місці подіїНа місці події

За фактом розбою слідчі розпочали досудове розслідування у кримінальному провадженні за попередньою правовою кваліфікацією статті 187 Кримінального кодексу України. Тривають подальші слідчі та розшукові дії щодо встановлення зловмисників, свідків та очевидців події. Усіх, хто володіє будь-якою інформацією з приводу вчиненого злочину, просимо повідомити до поліції.

Поліцейські встановлюють зловмисників, які вчинили розбійний напад

1,0 1 -1 3
Коментарів (0)

Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати