На Буковині затримали браконьєрів, які обстріляли автомобіль

| Кримінал | Автор: Web admin

На Буковині затримали браконьєрів, які обстріляли автомобільНа Буковині затримали браконьєрів, які обстріляли автомобіль

Полювали на дичину, а поцілили в автомобіль односельчанки. На Буковині правоохоронці затримали групу браконьєрів. Чоловіки незаконно полювали давно, а потрапили в поле зору поліції, лише коли жінка заявила про обстріляне авто.

На одній із центральних вулиць селища Красноїльськ автомобіль місцевої мешканки обстріляли троє чоловіків. Одразу після інциденту жінка викликала поліцію. Правоохоронці встановили – у автомобіль поцілили із вогнепальної зброї. Тож, підозрюваних почали шукати серед місцевих мисливців.

Правоохоронці обшукали помешкання підозрюваних чоловіків і були шоковані побаченим. Сотні набоїв – ними були заповнені ледь не усі ящики меблів. Власник одного з помешкань вправлявся у стрільбі прямо у дворі будинку. Облаштував собі тир просто неба. Знайшли також у нього шкури косуль і кабанів, опудала хижих птахів, а морозильна камера була забита м’ясом дичини, близько 60 кг.

На Буковині затримали браконьєрів, які випадково розстріляли автомобіль односельчанки

Головний мисливствознавець Сторожинецького лісгоспу зазначає, що збитки за кабанів становлять 40 000 гривень, за одну косулю – 32 000 гривень. Усього браконьєр настріляв більш ніж на 100 000 гривень.

Від помешкання, звідки підозрюваний ходив на полювання, до румунського кордону не більше 1000 метрів. Правоохоронці кажуть, браконьєр не тільки нищив звірів, а й наражав на небезпеку українських та румунських прикордонників. Адже дальність пострілу з його мисливської рушниці становить близько 3 кілометрів.

В машину жінки браконьєр поцілив, вочевидь, випадково, але тепер він та двоє спільників відповідатимуть не лише за хуліганство, а й за браконьєрство та незаконне поводження зі зброєю. Їм загрожує до трьох років обмеження волі. Утім поки поліція нікого не затримала до закінчення усіх експертиз.

1,0 1 -1 1
Коментарів (5)

  • 11.12.2017 18:33
    #
    - 4 +

    Ходять до кордону полювати наражаючи на небезпеку прикордонників з обох боків - це усе що вам потрібно знати про захист наших кордонів.

  • 11.12.2017 18:38
    #
    - 2 +

    ого. браконьєри з баретами 50кал ходять, на 3км стріляють...

  • 11.12.2017 19:11
    #
    - 0 +

    Похоже очередной случай факапа с тепловизором. Уже автомобиль лесника случайно обстреляли приняв горячий двигатель за тепловое излучение от животного.

  • 12.12.2017 00:55
    #
    - 1 +

    "Правоохоронці встановили – у автомобіль поцілили із вогнепальної зброї. Тож, підозрюваних почали шукати серед місцевих мисливців."
    У меня у одного знатно пригорело с этих строк?

    Не говоря уже про "обыски", по желанию каких-то ментов

    • 12.12.2017 01:00
      #
      - 2 +

      Я браконьеров с теплаками не защищаю, но это уже перебор.
      У меня на районе недавно человека зарезали, так по логике ментов нужно было все квартиры в соседних домах обыскать на предмет наличия кухонных ножей?

      Кстати, им мало кто двери открывал в доме, когда они свидетелей искали :\


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати