Озброєний волинянин врятував свою сім’ю від банди грабіжників

| Самооборона | Автор: Web admin

Підпалений автомобіль злодіївПідпалений автомобіль злодіїв

Уніч на середу, 21 березня, в селі Воютин Луцького району шестеро невідомих чоловіків у масках проникли в будинок 57-річної жінки й напали на неї. Господиня намагалася чинити супротив зловмисникам і покликала на допомогу рідних.

Крик почув син господині й здійснив два попереджувальних постріли із зареєстрованої мисливської зброї. Після цього правопорушники втекли.

Автомобіль злодіївАвтомобіль злодіїв

Рідні одразу ж повідомили про розбійний напад в поліцію. Розбійники пересувалися на двох автомобілях. Намагаючись приховати сліди злочину зловмисники підпалили один із своїх транспортних засобів. Оперативники розшукали інший автомобіль на якому правопорушники пересувалися.

Протягом двох годин правопорушників затримали. Усі вони жителі Львівської області. Серед них є особи, котрі перебували в розшуку за вчинення грабежу та крадіжок.

Волинь розбій 21 03 2018

Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України. Мова йде про розбій поєднаний із проникненням у житло.

Санкція статті передбачає від семи до дванадцяти років позбавлення волі із кофіскацією майна. Наразі вирішується питання щодо оголошення правопорушникам підозри та обрання їм міри запобіжного заходу.

1,0 1 -1 15
Коментарів (2)

  • 21.03.2018 22:41
    #
    - 5 +


    еше один не растерялся ! молодец.
    стрелял похоже не в воздух. молодец два раза.

    • 21.03.2018 23:27
      #
      - 8 +

      В повітря, чи не в повітря... Якщо не попав, то постріл був попереджувальний.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати