На Донеччині поліцейський застосував автоматичну зброю для зупинки фури

| Силові структури | Автор: Web admin

На місці подіїНа місці події

22 березня, під час проходження перевірки на блокпосту під Маріуполем, водій вантажівки відмовився надати документи, вдарив співробітника поліції та намагався прорватися у місто. Транспортний засіб було зупинено шляхом пошкодження коліс з вогнепальної зброї.

На місці подіїНа місці події

Подія трапилася на в’їзді у Маріуполь з боку селища Нікольського близько 15.30. Співробітники поліції, які несли службу на стоп-контролі, зупинили для перевірки вантажний автомобіль «Volvo».

На місці подіїНа місці події

Однак чоловік відмовився надати посвідчення та інші документи. Він вдарив поліцейського дверима, від чого той впав, та продовжив рух убік Маріуполя.

На місці подіїНа місці події

На попереджувальний постріл у повітря водій не відреагував. У зв’язку з цим для зупинки транспортного засобу співробітник поліції застосував автоматичну вогнепальну зброю, зробивши кілька пострілів по колесах.

На Донеччині поліцейський застосував зброю для затримання порушника

Порушник затриманий та надає свідчення. Ним виявився 34-річний житель Маріуполя. Обставини події встановлюються, після чого діям маріупольця буде надано правову кваліфікацію.

1,0 1 -1 4
Коментарів (2)

  • 23.03.2018 16:27
    #
    - 2 +

    Форсаж 15 - мариупольские дальнобойщики

  • 23.03.2018 18:06
    #
    - 4 +

    Судячи по вигляду "дальнобойщика", він не відчуває за собою якоїсь вини,а мав би лежати "мордою в землю" і руками в наручниках за спиною, можна і щоб "со следами насилия на лице (отримав, коли падав з висоти свого не дуже великого зросту)"


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати