У Києві протягом вихідних підірвали дві гранати

| Кримінал | Автор: Web admin

На місці вибуху гранати в парку КіотоНа місці вибуху гранати в парку Кіото

У столиці продовжуються вибухи. У ніч на 16 квітня в парку Кіото, що в Деснянському районі, невідомий кинув гранату. Внаслідок вибуху постраждало двоє людей.

Як стало відомо з повідомлення відділу комунікації поліції Києва, конфлікт стався між молодою компанією, яка відпочивала у рекреаційній зоні, та перехожими. Сутичка закінчилась тим, що один із них кинув під ноги предмет, який візуально нагадував боєприпас.

На місці вибуху гранати в парку Кіото На місці вибуху гранати в парку Кіото

«Попередньо встановлено, що в парку відпочивала компанія молодиків. Між ними і перехожим виник конфлікт, у результаті чого один із них кинув під ноги предмет, схожий на гранату. Від вибуху постраждав сам зловмисник – 34-річний житель Чернігівської області та 21-річний житель Броварів. Їх із осколковими пораненнями доставили в лікарню», – зазначили в поліції.

Поліція встановлює обставини нічного вибуху у столиці

На місці інциденту були знайдені і вилучені фрагменти гранати Ф1. Встановлено, що зловмисник раніше судимий за злочин, пов'язаний із незаконним обігом наркотиків. Наразі правоохоронці проводять роботу зі свідками події, аби встановити анкетні данні всіх учасників інциденту.

На місці вибуху гранати в будівлі Київенерго На місці вибуху гранати в будівлі Київенерго

Це не перший вибух, який трапився у Києві за вихідні. У ніч на 15 квітня невідомі кинули гранату до приміщення «Київенерго». У результаті вибуху було пошкоджено вікна, фасад будівлі та вибиті двері.

На місці вибуху гранати в будівлі Київенерго На місці вибуху гранати в будівлі Київенерго

Правоохоронці встановлюють обставини вибуху у Святошинському районі Києва

Раніше ми повідомляли, що невідомі вистрілили з гранатомету в будівлю Київміськбуду, що на вулиці Омеляновича-Павленка 4/6 Печерського району. На щастя, ніхто не постраждав.

1,0 1 -1 2
Коментарів (3)

  • 16.04.2018 21:51
    #
    - 1 +

    Вже рахуємо не скільки раз на тиждень, а скільки раз за добу?

    • 16.04.2018 23:06
      #
      - 1 +

      Кожен раз все не на часi.....

  • 16.04.2018 23:49
    #
    - 1 +

    А ручні гранати уже заборонили?)


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати