В Одесі група відпочивальників стріляла по автомобілям з бойової зброї

| Нелегальна зброя | Автор: Web admin

Вилучена зброя Вилучена зброя

До поліції звернувся одесит із повідомленням про те, що на одній з вулиць міста під час руху в його автомобіль, в якому також знаходилися дружина та малолітня дитина, були здійснені постріли. Під час огляду в корпусі авто він виявив отвори від куль.

Правоохоронці встановили особи зловмисників. З’ясувалося, що група чоловіків відпочивала в будинку поряд з місцем події та стріляла по автомобілях, які проїжджали повз.

В ході огляду домоволодіння було виявлено та вилучено три одиниці зброї, серед яких бойовий пістолет Макарова, 2 магазини та 9 бойових патронів до нього, револьвер та пістолет іноземного виробництва, калібру 5,6 мм. Все вилучене буде направлено на експертизу.

Пошкоджений автомобільПошкоджений автомобільВиявлена куляВиявлена куля

Наразі вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю) та 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

1,0 1 -1 6
Коментарів (6)

  • 02.05.2018 14:20
    #
    - 12 +


    а отчего хулиганство а не покушение на убийство ? оружие - это ведь не инструмент для массажа или лакировки корпуса автомобиля. Люди явно понимали что они стреляют по автомобилю, который не на автопилоте ...

    реформа полиции прошла а мозгов не прибавилось - и все по методичкам...

    • 02.05.2018 14:33
      #
      - 3 +

      "мы стреляли по банкам на той стороне дороги и вдруг проехал автомобиль..." ©

    • 02.05.2018 17:01
      #
      - 3 +

      Потому что отдыхающие еще с большой долей вероятности "занесут". Поэтому рано писать четкие формулировки.

  • 02.05.2018 15:46
    #
    - 3 +

    Таке відчуття, що звичайні мізки у людей замінили на щось інше. І це "щось" зовсім не покращило роботу організмів.
    Ну і звичайно відсутність справжньої 100%-ної, суворої відповідальності, завдяки "нашим правоохоронним" органам, спонукає до дій таких от організмів, місце яким років на п'ять за ґратами без права на амністію.

  • 02.05.2018 16:32
    #
    - 6 +

    Абсолютно прав камрад Игорь Хомич , покушение на убийство необходимо доказать ( был ли умысел убить кого-то) , такое вот законодательство у нас , кровь из носа необходим ЗАКОН о КНО для граждан , с четким алгоритмом действий и ответственности за применение или использование ствола , а до пока так и будет продолжаться и адвокаты будут искать возможные и невозможные лазейки в законодательстве , с целью избежать уголовной ответственности их .банутыми ( как в этом случае ) на всю голову клиентами . Имхо.

    • 02.05.2018 22:03
      #
      - 2 +


      да. Вы правы. " умышленное убийство " требует доказать что " именно это лицо подозреваемый хотел убить ".

      дурацкое у нас законодательство. стесняюсь спросить... а если из СВД -ТИГР попасть в авиационную турбину самолета на взлете - тоже пройдет хулиганство ? ну как кто то написал - " стрельнул по вороне, а мимо пролитал боинг ". это просто любопытство. не более :-)


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати