Артем Шевченко: «У громадян оптимальний рівень доступу до зброї»

| Силові структури, Легалізація КНЗ | Автор: Web admin

Артем ШевченкоАртем Шевченко

Нинішній рівень забезпечення українців зброєю для самозахисту у МВС вважають оптимальним. Про це повідомив директор Департаменту комунікації МВС Артем Шевченко.

«Нема взагалі прямого зв'язку між застосуванням зброї та легалізацією короткоствольної нарізної зброї. Ми вважаємо нинішній рівень доступу громадян до зброї оптимальним. Ми традиційно дотримуємось консервативних позицій, хоча міністр внутрішніх справ висловлював таку думку, що загалом як до такої ідеї він не проти, але за дуже жорстких умов. Традиційно МВС більш консервативне в цьому питанні. Можу сказати, що на даний час громадяни мають доступ до зброї певного рівня, зокрема для самооборони також і ми вважаємо його оптимальним», – зазначив він.

Артем Шевченко про зброю та законодавство

Шевченко додав, що серед умов, які ставив голова МВС для легалізації короткоствольної зброї – щоб особа мала досвід служби в ЗСУ чи силових структурах.

Раніше ми розповідали, що Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков нагородив відзнакою «Іменна вогнепальна зброя» голову будівельної компанії «Омокс» Олексія Кулагіна.

Коментарів (13)

  • 21.05.2018 12:23
    #
    - 18 +

    "...особа мала досвід служби в ЗСУ чи силових структурах."

    Що за дискримінація? А інваліди по здоров"ю, або жінки, які не служили - це не люди, які хочуть захиститись?

    • 21.05.2018 13:24
      #
      - 13 +

      Ні, ні і ще раз ні. Тільки бувший спецназівець з чорним поясом по карате являє собою першочергову ціль зловмисників і тільки йому конче необхідний пістолет. Всі інші можуть почекати наряду поліції. Це іронія, якщо що. Нинішнє МВС і логіка - поняття, на перший погляд, несумісні. Хоча якщо прийняти за основу, що метою керівництва МВС є особисте збагачення за рахунок продажу короткостволів всім, хто може заплатити за це немаленьку суму, то у їхніх діях таки почне проступати логіка, хоч і злочинна.

  • 21.05.2018 13:51
    #
    - 1 +

    Комментирую одним словом- Хуцпа!

  • 21.05.2018 14:30
    #
    - 2 +

    Сами же говорят "Нема взагалі прямого зв'язку між застосуванням зброї та легалізацією короткоствольної нарізної зброї. ...". В чем тогда проблематика вопроса? Второй нюанс, если уровень доступа к оружию для САМОЗАЩИТЫ оптимальный, значит ли это что можно ходить по улицам с длинноствольным оружием для обеспечения своей безопасности!? (риторический вопрос).

  • 21.05.2018 15:10
    #
    - 6 +

    На самом деле де юре он прав, т.к. у нас нет ни одного закона запрещающего ношение, приобретение короткоствольного нарезного огнестрельного оружия для самообороны. Но так как ОВД простому люду не дают в полной мере пользоваться своими правами, то фактически и юридически в этой ситуации они - преступники и заметьте вооруженные. Поэтому и де юре и де факто полиция - это преступный клан во главе с министром, которые еще и растрачивают наши деньги на борьбу с незаконным оборотом оружия. Что делать в этом случае каждый решает для себя сам)))))))))))
    Ведь говоря этот бред они даже не понимают насколько они правы в некоторых вопросах.

    • 22.05.2018 08:09
      #
      - 0 +

      Я бы поменял местами:" растрачивают наши деньги на незаконную борьбу с оборотом оружия"... Не забываем, что в Украине оборот оружия законом не определён.

  • 21.05.2018 15:20
    #
    - 7 +

    Да и чуть не забыл - "синдром афганца" никто не отменял, даже психологи говорят, что он без оружия опасен, а вы говорите давайте дадим оружие людям с психикой поврежденной войной и он будет самым адекватным. После таких слов вспоминается выражение "обезьяна с гранатой....".
    В Америке после военных действий половина солдат "почти" побывала в психушках, а некоторые там остались, а Вы говорите давайте дадим им оружие. Любой психолог Вам скажет что данный контингент является самым неуравновешенным и опасным, да еще и с оружием ее.............)))))
    Мы наверное разучились думать и анализировать если так говорит высшее руководство страны. Мой диагноз - это полнейшая ВАТА у власти и горе этому народу при таких правителях.

  • 21.05.2018 18:14
    #
    - 1 +

    Оптимальный доступ? Серьезно?! Давайте поговорим сколько людей ищут лазейки и становятся репортёра и, воинизируются. Ради интереса, сделайте кто-то официальный запрос по каждой из области что бы узнать сколько официальных травмата....вот посмеемся

  • 21.05.2018 18:57
    #
    - 4 +

    У нас неслыханная выдержка: мы способны выдерживать излияния безнадежнейших кретинов.(С)

    • 21.05.2018 21:37
      #
      - 2 +

      Я бы сказал не выдержка , а полный игнор в отношении высеров подобных субъектов ( безнадежнейших кретинов ) и прежде всего от того, что мы живём с этими рептилоидами в разных реальностях ( читай мирах ) . Имхо.

  • 21.05.2018 22:12
    #
    - 3 +

    Как будто мнение мусора, может быть объективным по данному вопросу.

  • 21.05.2018 22:49
    #
    - 1 +

    @удак

  • 23.05.2018 18:05
    #
    - 0 +

    Я б взагалі не читав і не дивився "меседжі" цього аваковського клоуна.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати