У Києві власник кафе застрелив відвідувача, ще одного - поранив

| Нелегальна зброя, Кримінал | Автор: Web admin

З місця події вилучили пістолет Макарова та стріляні гільзи.З місця події вилучили пістолет Макарова та стріляні гільзи.

Повідомлення про стрілянину на Оболонській Набережній надійшло близько півночі.

Коли поліцейські прибули на місце події, з’ясувалося, що між власником та компанією відвідувачів виник конфлікт, у результаті якого господар закладу застрелив кривдника, ще одного - поранив (його із вогнепальними пораненнями доставили в лікарню, де надають медичну допомогу).

На місці вбивства.На місці вбивства.

Чоловіка, який стріляв, затримали. Він - уродженець іншої країни, 1958 р.н., раніше у поле зору правоохоронців не потрапляв.

Загиблий - уродженець Запорізької області, 1989 р.н., поранений - уродженець Донецька, 1987 р.н.

На місці працювали слідчо-оперативні групи Головного та Оболонського управлінь поліції. Вилучили пістолет Макарова, попередньо - бойовий, зі знищеними номерами та стріляні гільзи. Проводяться необхідні слідчі дії для встановлення всіх обставин події.

У Києві власник кафе застрелив відвідувача, ще одного - поранив

1,0 1 -1 1
Коментарів (9)

  • 24.06.2018 14:31
    #
    - 0 +

    Все ясно какбожий день. Любитель узкого мира из донецка и запорожья начали права качать. Как привыкли жить подобные быдло! Ну а владелец заведения видимо уроженец одной из исламских стран. Где за слова нужно отвечать и где не терпят быдло и такого же быдляческого к себе отношения. Поставил ублюдков донецких и запорожских на свое место. Владельца заведения наградить именным глоком. А выжившего любителя скреп и узкого мира додушить в больничке. дабы не повадно было на будущее тут права свои качать. Валите в свой дамбабве и лугандонию и там права качайте. А тут Украина! И никаких узких миров тут не будет.

    • 25.06.2018 09:40
      #
      - 3 +

      Совсем не обязательно, чтоб эти посетители были скрепками. Вы совершенно не знаете, что там было, а рассуждаете, как будто вам доложили и хозяин и те двое.
      Скажу лишь, что стрелять только за обиду - ну это мне напоминает скорее поведение "воров в законе" и прочий криминалитет. И потом, почему, когда конфликт начал разгораться, никто не вызвал в ресторане копов?

  • 24.06.2018 14:33
    #
    - 1 +

    Власник ресторану не чекав прийняття Закону про зброю, придбавши "лівий ствол" і незаконно застосувавши його проти людей, "которые оскорбили его в присутствии дочери"

    • 24.06.2018 16:13
      #
      - 0 +

      Застосування законне. Немає закону - немає незаконного застосування. Принаймні, це моя думка.

      • 24.06.2018 18:10
        #
        - 4 +

        Раньше уже был похожий случай:
        -Абдулла!Ты зачем убил моих людей?
        - А чего они песком бросались?

      • 24.06.2018 20:21
        #
        - 6 +

        Кромк закона от наших хозяев есть еще право. А убивать за слова противоправно.

        • 25.06.2018 09:41
          #
          - 2 +

          Разве что криминальные элементы могут убивать за слова. Ну на то они и криминальные элементы.

  • 24.06.2018 21:35
    #
    - -3 +

    за базар пришлось ответить.

  • 24.06.2018 22:33
    #
    - 4 +

    Цілковито вірити словам того хряка з приводу що мовляв "ті ображали, а він тому й вистрілив" я б точно не став. І тим більше робити з цього приводу передчасних висновків.
    А от те що власник і персонал і не подумали викликати мєнтів, багато про що каже. Гадаю, що конфлікт не спалахнув раптово, а все йшло як завжди - поступово, потроху накаляючись, доки не перейшло критичну межу і не скінчилось вбивством.
    А тепер замисліться над тим, ЧОМУ НІХТО у ресторані не викликав мєнтів. Чи не тому, що кожен власник подібних закладів знає у що обійдеться такий виклик, як гадаєте?


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати