Поліція затримала другого нападника на ювелірний магазин у Києві

| Силові структури, Кримінал | Автор: Web admin

Затриманий злочинецьЗатриманий злочинець

У понеділок, 22 жовтня, поліцейські Києва затримали співучасника нападу на ювелірний магазин у Шевченківському районі столиці, під час якого загинув охоронець.

Про це повідомив начальник Головного управління Національної поліції у місті Києві Андрій Крищенко.

За його словами, після затримання в Одесі першого підозрюваного - 36-річного громадянина РФ, оперативники встановили особу другого нападника, який під час пограбування стріляв із автомата.

"Отримавши дозвіл суду, працівники КОРДу столичної поліції затримали його. Фігурант - громадянин РФ, 1984 року народження, раніше у поле зору поліцейських він не потрапляв", - розповів Крищенко.

Окрім того, правоохоронці встановили особу третього нападника. Він, громадянин РФ, після скоєння злочину відразу виїхав у Росію. Наразі слідчі готують матеріали для оголошення його в міжнародний розшук.

Затриманому сьогодні 34-річному росіянину оголошено про підозру у вчиненні умисного вбивства та розбійного нападу. Поліцейські готують клопотання для обрання йому міри запобіжного заходу. Чоловіку загрожує до 15-ти років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

Нагадаємо, 12 серпня на вулиці Щербаківського біля станції метро Нивки Шевченківського району Києва троє озброєних зловмисників пограбували ювелірний магазин, застреливши при цьому його охоронця 1961 року народження. В Одесі 10 жовтня правоохоронці затримали першого з нападників.

Правоохоронці затримали співучасника нападу на ювелірний магазин, під час якого загинув охоронець

1,0 1 -1 2
Коментарів (4)

  • 23.10.2018 19:39
    #
    - 5 +

    Не слишком ли вольготно у нас себя чувствуют граждане РФ, чеченской национальности? Куда, спрашивается, смотрят СБУ с МВД ? Как всегда - исключительно в свой карман ?...

    • 23.10.2018 22:18
      #
      - 0 +

      Самому не смешно от своего вопроса ?

    • 24.10.2018 00:12
      #
      - 2 +

      Поддерживаю возмущение и вопрос комрада Разинкина. Служба Большого Улова способна только it-конторы успешно трясти.

      • 24.10.2018 12:29
        #
        - 1 +

        За "гражданами РФ" стоит тейповая система. Если уговоры и бабло не работают по отношению к агенту, следаку или прокурору, в дело встуает приказ какому нибудь ранее не фигурировавшему "гражданину РФ" с моральными или финансовыми долгами перед тейпом случайно споткнуться и упасть на не понимающую личность раз 20, и каждый раз по невроятному стечению обстоятельств втыкается нож в жизненно важные органы. Следующий следак будет знать плюсы и минусы этого дела. Поэтому 90% добычи "граждан РФ", которые не хотят сидеть идет в тейповый общак.

        За IT-шниками стоит максимум ментовская крыша и мозги. Первые против СБУ не работают, вторые отбиваются хорошими оплеухами. Поэтому СБУшникам проще штормить ITшников.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати