Як виробляли наймасовіший пістолет-кулемет армії Великобританії. Відео

| Військова зброя та техніка | Автор: Web admin

Пістолет-кулемет STENПістолет-кулемет STEN

Сімейство британських пістолетів-кулеметів STEN, що перебувало на озброєнні британської армії в роки Другої світової війни, мало цілу низку безперечних недоліків.

На догоду простоті виробництва на непрофільних підприємствах малокваліфікованим персоналом були принесені в жертву надійність і безпечність зброї, а також влучність стрільби.

Збережені кадри хроніки, відзняті на одному з підприємств, які випускали «Стен», демонструють більшу частину виробничих операцій.

При цьому добре видно, як виглядають робочі, як багато в «Стенах» штампування і зварювання, як при випробуваннях в тирі його трясе і підкидає...

Проте через дешевизну виробництва і тотальний дефіцит зброї в армії Великобританії на початку Другої світової війни "Стену" прощалися всі його недоліки.

Sten Gun Production - 1942 (1942)

1,0 1 -1 4
Коментарів (1)

  • 19.11.2018 13:58
    #
    - 1 +

    "Стен" выглядел так, как будто был сделан нетрезвым учеником водопроводчика в свободное от основной работы время.(С). С гомерическим хохотом читал такую характеристику в "Мастер ружьё", кажется. Английские командос едва не учинили бунт, когда их пытались перевооружить с "Томми-Ганов" на "Стены".


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати