У Запоріжжі невідомий кинув у натовп гранату

| Нелегальна зброя, Кримінал | Автор: Web admin

Наслідки вибухуНаслідки вибуху

У Запоріжжі зловмисник кинув в бік чоловіків вибуховий пристрій. Постраждалих доставлено до лікарні. У місті та області введено поліцейську операцію «Сирена».

14 листопада о 19:05 до Шевченківського відділення поліції Дніпровського відділу поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення, що по вул. Військбуд стався вибух.

Поліцейські, які прибули на місце події, встановили, що невідомий кинув вибуховий предмет, від вибуху якого постраждало троє чоловіків, після чого втік у невідомому напрямку.

Наслідки вибухуНаслідки вибуху

В області введено поліцейську операцію «Сирена». Весь гарнізон запорізької поліції орієнтовано на розшук та затримання зловмисника. Трьох постраждалих 1989, 1986 та 1996 років народження, з тілесними ушкодженнями доставлено до лікарні.

Встановлено, що особи не мають відношення до політичних партій, криміналітету, крупного бізнесу тощо. Один з них - студент, двоє інших - працівники підприємств.

Наразі відкрито кримінальне провадження за ознаками ст. 15 (замах на злочин), ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Раніше ми повідомляли, що 13 листопада в Києві стався вибух в автомобілі: одна людина загинула.

Web admin Автор: Web admin11211,1 Переглядів: 322 - 4 +
1,0 1 -1 4
Коментарів (0)

Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати