У Німеччині заарештовано президента компанії Sig Sauer США

| За кордоном | Автор: Web admin

Президента компанії Sig Sauer США Роб Коен Президента компанії Sig Sauer США Роб Коен

Минулого місяця у м. Франкфурт-на-Майні, Німеччина, було арештовано президента компанії Sig Sauer США Роба Коена.

Він підозрюється у фальсифікації інформації для організації експорту пістолетів до Колумбії, у порушення закону про закордонну торгівлю.

Суть справи полягає в тому, що понад 10 років тому компанія Sig Sauer, Inc. (зареєстрована у м. Ньюінгтон, штат Нью-Гемпшир), підписала контракт з міноборони США на поставку пістолетів SP 2022, які потім підлягали експорту для потреб національної поліції Колумбії по програмі продажу зброї іноземним державам згідно законодавства США.

Sig Sauer SP 2022Sig Sauer SP 2022

Ціллю експорту пістолетів була допомога у глобальній війні проти наркокартелів.

На даний момент суд міста Кіль перевіряє, чи продаж зброї, яка була вироблена у Німеччині, а потім експортована до США та Колумбії, не порушує політику експорту Німеччини.

Складності справи додає і той факт, що на той час у Колумбії вирувала громадянська війна. Наразі Коен вийшов під заставу, проте якщо його провина буде доведена, у Німеччині йому загрожує до 5 років тюрми або великий штраф.

Web admin Автор: Web admin11211,1 Переглядів: 995 , Коментарів: 2 - 3 +
1,0 1 -1 3
Коментарів (2)

  • 11.12.2018 17:38
    #
    - 0 +

    Совсем охренели, эти немецкие "поцефисто-хоплофобы"!...Пусть задают свои дурацкие вопросы - чиновникам США, поставлявшим пистолеты в Колумбию, и попытаются их осудить - по немецким законам!... Производитель то тут причём?....

  • 17.12.2018 10:12
    #
    - 0 +

    Бесполезно из данного текста пытаться что-либо понять. Намешано все в кучу - США, Колумбия, Германия (вообще непонятно, каким она тут боком), гражданская война, контракт с МО США ???


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати