Анимация работы знаменитого пистолета M1911

| Технологии, Короткоствольное оружие | Автор: Web admin
Українською

Анимация работы пистолета M1911Анимация работы пистолета M1911

С тех пор, как Джон Мозес Браунинг разработал свой знаменитый полуавтоматический пистолет M1911, прошло более ста лет.

И до сегодняшнего дня этот пистолет, его модификации и копии продолжают оставаться на вооружении военнослужащих и сотрудников полицейских структур в США и многих других странах мира.

Всего было выпущено более 3-х миллионов единиц M1911 и его разновидностей.

Дизайнер Томас Швенке создал видеоанимацию работы этого легендарного пистолета.

Ранее мы публиковали анимацию работы автомата Калашникова.

How a gun (Colt M1911) works! (Animation)

Web admin Автор: Web admin11211,1 Просмотров: 618 , Комментариев: 7 - 2 +
1,0 1 -1 2
Комментариев (7)

  • 13.12.2018 06:39
    #
    - 4 +

    Чомусь у цьому і більшості подібних відео некоректно відображена динаміка пострілу і перезарядки. Затвор має починати відкат ОДРАЗУ і ОДНОЧАСНО із виходом кулі з патрону. В даній анімації - лише після вильоту зі ствола, що неправильно.

    • Не факт.
      Затвор значительно, в десятки раз, тяжелее пули, а значит обладает большей инерционностью и требующий большей энергии на сдвиг.
      Правда, еще есть усилие на проталкивание пули через нарезы...

      • Пардон, Это касается оружия со свободным затвором.
        Здесь же затвор запирается и открывается, когда пуля прошла дроссельное отверстие + время на движение газа в системе и отпирание затвора.

      • 03.12.2019 01:28
        #
        - 1 +

        Та ні, це факт, причому, абсолютний :). Навіть якби затвор був у мільярд разів важчий за кулю, всеодно він почав би свій рух у протилежну сторону одночасно з кулею. Це закон збереження імпульсу і моменту імпульсу - незкомпенсований рух неможливий. Зусилля на проштовхування через нарізи не має ніякого значення - якщо куля почала рухатись по стволу, то затвор (і зчеплений з ним ствол) одночасно починають рухатися в протилежний бік, з таким самим, як у кулі імпульсом, але з обернено пропорційною до їх маси швидкістю.
        В реальних пістолетах, коли куля виходить зі ствола, затвор (сам, чи зчеплений зі стволом) проходить 3-4 мм. В Кольті і ТТ ствол починає перекошуватися на кривошипі, ще коли куля рухається у стволі, тому вони неточні і малонадійні (у порівнянні із сучаснішими зразками). У більш досконалих НР-35, CZ-75 та інших - ствол спочатку рухається прямолінійно, а через 3мм, коли куля вже вилетіла, понижується і розчеплюється із затвором. У найдосконаліших пістолетів - Люгер Р-08, Штайр 1912 - ствол і затвор рухаються на одній прямій, без зайвих перевантажень і втрат енергії.

  • 25.12.2018 04:32
    #
    - 0 +

    World of Guns Gun Disassembly -здається, що краще показано роботу механізму


Пожалуйста, залогиньтесь что бы иметь возможность комментировать