На Київщині поліцейські зупинили автомобіль зі зброєю та викраденим чоловіком

| Кримінал | Автор: Web admin

Затримана автівкаЗатримана автівка

Сьогодні під час відпрацювання на КПП «Березань» автодороги Київ-Харків поліцейські Київщини зупинили мікроавтобус «Фольксваген» з метою перевірки документів. З салону правоохоронці почули крики про допомогу.

Під час огляду автомобіля з’ясувалося, що окрім водія в машині перебувають троє чоловіків. Один з них був з тілесними ушкодженнями.

Вилучена зброяВилучена зброя

Під час огляду машини поліцейські виявили та вилучили короткоствольну та довгоствольну нарізну зброю.

На місці події працює слідчо-оперативна група, встановлюються всі обставини. Найближчим часом буде надана правова кваліфікація події.

Вилучена зброяВилучена зброя

Вилучена зброя та боєприпасиВилучена зброя та боєприпаси

Затримання автомобіля на КПП Березань

1,0 1 -1 3
Коментарів (2)

  • 19.12.2018 01:05
    #
    - 11 +


    последние дни сводки с фронта более мирные чем сводки изнутри страны... маховик раскручивается и похоже никто системно ничего не делает. а впереди озлобленность выборов, с переходами церквей и еще что нибудь вылезет ... неужели никто не видит резко отрицательной тенденции ??? неужели никто не рассматривает ситуацию в развитии.

    такми темпами за год, зарегистрированным владельцам оружия будут выдавать пистолеты принудительно, записывая их в добровольные дружинники, как лиц имеющих опыт ... или .. или стрельба на улицах будет начинаться с приходом ночи.

  • 20.12.2018 16:50
    #
    - 0 +

    Ну на длинноствол там вроде Разрешение есть на фотке


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати