Шериф збанкрутілого округу закликав громадян озброюватись для самозахисту

| Самооборона, За кордоном | Автор: Web admin

Шериф збанкрутілого округу закликав громадян озброюватись для самозахистуШериф збанкрутілого округу закликав громадян озброюватись для самозахисту

Що робити шерифу, якщо округ, за яким він закріплений, не дає грошей на його функціонування?

Джон Кірк, шериф округу Мартін, штат Кентуккі, розмістив у Facebook розпачливий заклик до співгромадян. За його словами, минулого місяця округ мав перерахувати офісу шерифа $75 тис., проте не зробив цього.

У шерифа залишився лише один помічник, два судових пристави та два працівники офісу, проте йому доведеться скоротити і цей невеликий штат. Крім того, офіс буде зачинятись опівдні, і нікому буде патрулювати вулиці.

«Моя дружина щодня їздить до мого офісу, щоб підтримати його на плаву. Вона за це нічого не отримує, а дорога до офісу займає дві з половиною години. До цього безладу нас довело недолуге управління округом. Люди, замикайте свої двері, заряджайте зброю, і заведіть собаку, що сильно гавкає та кусається. Якщо офіс шерифа не в змозі захистити вас, то хто зможе?» - йдеться у повідомленні шерифа.

Шериф збанкрутілого округу закликав громадян озброюватись для самозахистуШериф збанкрутілого округу закликав громадян озброюватись для самозахисту

За словами шерифа, для того, щоб зберегти роботу офісу на належному рівні, йому досить буде $12,500 на місяць до липня. Проте і цих грошей йому ніхто не гарантує.

Звісно, округ Мартін з населенням 13 тис. людей навряд чи перетвориться на Дикий Захід. Та і захист громадян – це справа рук самих громадян. Функція правоохоронних органів – це слідкування за дотриманням законів, адже якщо нікому буде цим займатись – тоді і закону не буде.

Будемо сподіватись, що винні у банкрутстві округу будуть покарані, а шерифу не доведеться працювати на безоплатній основі.

Web admin Автор: Web admin11211,1 Переглядів: 727 - 7 +
1,0 1 -1 7
Коментарів (0)

Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати