Водій фуд-трака захистився від банди озброєних грабіжників

| Самооборона, За кордоном | Автор: Web admin

На місці подіїНа місці події

Коли вас грабують, або намагаються вбити, поліцейські завжди радять не чинити опору, а просто підкоритись, і чекати на приїзд поліції. Проте на щастя, не всі люди дослухаються до цієї шкідливої поради, і використовують всі легальні методи боротьби, які їм гарантовані Конституцією.

У м. Маямі, штат Флорида, озброєний злочинець застрибнув до фуд-трака та почав вимагати у продавчині гроші. На щастя, її чоловік Мігель Діаз сидів за кермом, який, побачивши злочинця, прийшов їй на поміч.

Діаз спочатку зробив вигляд, що підкорився волі злочинця, і вже ніби потягнувся за грошима, проте за секунду у його руках опинився пістолет, з якого він одразу ж відкрив вогонь по грабіжнику.

Пораненому злочинцю, вдалося вистрибнути з фуд-трака, загубивши по дорозі пістолет, проте його зупинив перехожий, який повалив злочинця на землю і затримав його до прибуття поліції.

Затриманий злочинецьЗатриманий злочинець

В той же день повз фуд-трак проїхав білий автомобіль, вочевидь, зі спільниками злочинця, які почали стріляти у подружжя, яке не погодилось ставати жертвами пограбування. Діаз і тут не залишився у боргу – його куля влучила в одного зі злочинців, після чого його спільникам довелося відвезти його лікарні, де його і затримала поліція.

«Нам дуже пощастило, що цей інцидент не став ще більш трагічним. Ми не заохочуємо таку поведінку, і нікого не просимо так робити. Будь-ласка, не чиніть спротиву озброєним людям» - заявив детектив Енджел Родрігез.

«Ми в порядку. А що нам залишалось робити? Це не моя провина» - спокійно заявив Мігель Діаз, який навряд чи погодився зі словами детектива, чиї слова не на жарт образили всіх законослухняних власників зброї, які прагнуть захищати себе і життя своїх близьких.

Food Truck Worker Turns Table On Robbery Suspect

Web admin Автор: Web admin11211,1 Переглядів: 2616 , Коментарів: 2 - 5 +
1,0 1 -1 5
Коментарів (2)

  • 22.03.2019 19:47
    #
    - 7 +

    У кожної людини, щоб там поліцейські не радили, має бути вибір - чинити опір бандитам, або підкорятись.
    І ніхто, жодна державна установа, не має права порушувати це право вибору!

  • 23.03.2019 08:22
    #
    - 1 +

    Судя по фуд траку, готовит Диас так себе. Зато стреляет очень даже ничего...


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати