Ось чому гоплофоби хочуть відібрати у людей зброю

| За кордоном | Автор: Web admin

Фото повідомленняФото повідомлення

Улюблене заняття гоплофобів – це зображати всіх власників зброї схибленими вбивцями, які тільки того й чекають, щоб розпочати стрільбу за найменшої провокації. І одна з таких активісток нещодавно показала, навіщо вони так роблять. У психології це називається “проекція”.

Нещодавно у Капітолію штату Коннектикут проходили публічні слухання низки законопроектів, що регулюють обіг зброї. Серед присутніх було багато противників зброї, і одна з них написала своїй доньці дуже цікаве повідомлення, яке комусь вдалося сфотографувати і показати охороні.

«Якщо б у мене була зброя, я б замочила Семпсона та велику кількість членів NRA» - йшлося у повідомленні, після якого горе-активістку вивели з зали.

Сенатор Роб Семпсон – член юридичного комітету, який слухав сім нових законопроектів, що регулюють обіг зброї, і є прихильником Другої поправки.

Всім відомо, що мільйони американців є власниками зброї, кожного року там стається 30-40 тис. вбивств із застосуванням зброї, і 2/3 з цього числа – самогубства. Залишається 10-15 тис. вбивств, проте скільки з них вчиняються людьми, що законно володіють зброєю? Можна сміливо припустити, що ця цифра дуже невелика.

Незважаючи на це, деякі люди продовжують виступати проти володіння зброєю лише через те, що знають, що самим собі довіряти зброю не можна, і вони думають, що це стосується всіх інших.

Web admin Автор: Web admin11226,1 Переглядів: 989 , Коментарів: 5 - 11 +
1,0 1 -1 11
Коментарів (5)

  • 24.03.2019 17:55
    #
    - 7 +

    Зазвичай так воно і є. У ФБ коли дискутуєш з такими, багато хто з них переходить на особисті образи або несе таке, що без біполярного розладу там точно не обійшлося.

  • 25.03.2019 08:32
    #
    - 4 +

    Ну так, "демократы" тамошние и леваки всех мастей социализм строить хотят, а, судя по высказываниям, - так коммунизм вообще... Чем это заканчивается, в нашей стране ещё помнят. А "обращать в веру", раскулачивать и пр. прелести такой системы проще против невооруженных граждан. Вот и пытаются всеми способами.... А, что они потом сделают с несогласными, - читаем смс борцухи.

  • 25.03.2019 10:13
    #
    - 4 +

    дык это ж не секрет
    1. оно мне не нужно неважно по какой причине. а если мне не нужно, то не нужно никому. и нии*пет.
    2. есть только два мнения- мое и неправильное.
    собсно, вот и все "аргументы" таких личностей.

  • 26.03.2019 12:20
    #
    - 1 +

    Просто образцовая "самаритянка", блин!...


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати