Поліцейський за допомогою зброї зупиняє чоловіка з ножем. Відео

| За кордоном, Холодна та метальна зброя | Автор: Web admin

Ілюстративне фотоІлюстративне фото

У м. Фредонія, штат Нью-Йорк, медична служба прибула в дім 23-річного Георгія Пенева, щоб перевірити стан його здоров’я, адже він нещодавно втратив близького друга.

Вони знайшли його на другому поверсі свого дому, де він зачинився у ванній кімнаті. Медики викликали поліцію і коли біля дверей ванної кімнати з'явився офіцер Натанієль Скрівен, Пенев вискочив звідти скривавлений, з ножем у руці, і кинувся на поліцейського.

На наказ кинути ножа Пенев не реагував, і продовжував бігти на Скрівена вже на вулиці. Поліцейському довелось двічі вистрілити у чоловіка з ножем, проте його це не зупинило – він продовжив бігти, і лише наступні два постріли звалили його на землю.

Пенев помер на місці. В його крові знайшли кокаїн, ЛСД та інші наркотичні речовини. Проти особи, яка продала йому наркотики, будуть висунуті обвинувачення. За словами офіційних осіб, Пенев важко переживав втрату друга, тому спробував знайти полегшення у наркотиках.

Згодом медики повідомили, що численні поранення голови, шиї, та тулуба, які чоловік сам собі наніс, виявилися б смертельними і без вогнепальних.

Проти офіцера Скрівена обвинувачення не висувались.

Body Cam: Man On LSD, Cocaine Charges Officer With Knife

Web admin Автор: Web admin11211,1 Переглядів: 606 , Коментарів: 2 - 3 +
1,0 1 -1 3
Коментарів (2)

  • 19.04.2019 13:20
    #
    - 4 +

    К вопросу о "травматах" - против нариков они, фактически, бесполезны. Тут боевыми не сразу остановили...

  • 19.04.2019 14:01
    #
    - 2 +

    Полицейский молодец, быстро среагировал в помещении.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати