Поліцейський прострелив шию чоловікові, який бризнув йому в очі перцевим спреєм. Відео

| За кордоном | Автор: Web admin

На місці подіїНа місці події

У м. Флегстафф, штат Аризона, офіцер Нік Рубі зупинив свій поліцейський автомобіль на узбіччі, де 52-річний Метью Дірінг сидів на велосипеді та їв.

Поліцейський спочатку веде спокійну бесіду, під час якої Дірінг розповідає йому про проблеми свого велосипеда. Потім Рубі запитує Дірінга, чи має він сьогодні з собою «той» пневматичний пістолет, і судячи з цього можна зрозуміти, що вони вже або десь зустрічались, або зброя спливала у розмові раніше. Потім Рубі запитав, чи є у нього ще щось окрім ножа, той сказав, що є ще один гарний ніж.

Після цього Рубі сказав, що Дірінг арештований, тому що на нього виданий ордер. Дірінг з цим не згоден, питає «за що»? Поліцейський відповідає перцевим балончиком в обличчя. Проте у Дірінга також виявився балончик, яким він бризнув в обличчя поліцейському, після чого отримав кулю в шию.

Метью ДірінгМетью Дірінг

Рубі одразу ж викликав підкріплення і почав надавати Дірінгу невідкладну допомогу. Йому вдалося вижити, і зараз він перебуває під вартою, а Рубі – у вимушеній відпустці на час розслідування.

Body cam: Flagstaff police officer shoots suspect after getting pepper sprayed

Web admin Автор: Web admin11211,1 Переглядів: 5354 , Коментарів: 3 - 1 +
1,0 1 -1 1
Коментарів (3)

  • 22.04.2019 14:55
    #
    - -1 +

    Когда-то в одном из комментариев на ю-тьюб американских полицейских назвали "gun-trigger maniacs". Трудно перевести одним словом - это что-то вроде "маньяки, которые помешаны на нажимании на спусковой крючок". На этом видео как раз вот такой маньяк, по моему мнению.

    • 22.04.2019 18:35
      #
      - 2 +

      Ну да , а чел на велике почти белый и пушистый , мы ведь толком не знаем , что натворил этот Метью и почему на него был выдан ордер , да и фэйс у него такой миролюбивый , располагающий , что ли , думаю старик Ломброзо не стал бы спорить . Вот такие дела , а вообще чуваки с фамилией Руби любители пострелять , если ни в Метью , то вот в Ли Харви Освальда например, дело прошлое, азартные они такие, понимаете.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати