На Київщині нацгвардієць завдав двом чоловікам ножові поранення. Одна людина померла

| Силові структури, Кримінал, Холодна та метальна зброя | Автор: Web admin

Ілюстративне фотоІлюстративне фото

Слідчі теруправління ДБР, розташованого у м. Києві за процесуального керівництва військової прокуратури Дарницького гарнізону розслідують обставини конфлікту, що переріс у бійку, за участі військовослужбовця однієї з військових частин Національної гвардії України.

Подія сталася у Бориспільському районі на Київщині. За попередньою інформацією, під час конфлікту з двома особами, військовослужбовець завдав їм ножові удари.

Внаслідок отриманих тілесних ушкоджень один з чоловіків, особа якого на даний час встановлюється, помер на місці, а інший був доставлений до хірургічного відділення Бориспільської Центральної районної лікарні.

Військовослужбовця затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Затриманому готується повідомлення про підозру у вчиненні умисного вбивства (ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України).

Також слідчі ДБР готують клопотання до суду про обрання військовослужбовцю запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Крім того, вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактом замаху на умисне вбивство іншого постраждалого, який наразі перебуває у лікарні (ч.2 ст.115 Кримінального кодексу України).

Тривають першочергові слідчі та процесуальні дії. У разі доведення вини, військовослужбовцю загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком від 7 до 15 років.

1,0 1 -1 2
Коментарів (4)

  • 23.04.2019 07:02
    #
    - 5 +

    Пока что непонятно. Мое видение - двое на одного во время конфликта. С чего начался конфликт? Кто те двое?

  • 23.04.2019 07:32
    #
    - 2 +

    Вполне вероятно, что это - правомерная самооборона...

  • Капец, вот нравятся мне эти инкроменальщики. Тоесть по их мнению этот гвардеец таки проснулся с мыслью пойду кого то жарежу сегодня.

  • Капец, вот нравятся мне эти инкроменальщики. Тоесть по их мнению этот гвардеец таки проснулся с мыслью пойду кого то жарежу сегодня.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати